Teknoloji

Samsung’un yeni tableti Galaxy Tab S10+ iki farklı kurumdan sertifika aldı

galaxy tab s10 ultra s10+

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, yakında yeni nesil amiral gemisi tablet serisini duyurmaya hazırlanıyor. Galaxy Tab S10 serisi, daha önce birçok sertifikasyon sürecinde görülmüştü ve şimdi de Samsung Galaxy Tab S10+ modeli, iki farklı platformda ortaya çıktı.

Samsung’un Galaxy Tab S10+ modeli, Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) TDRA ve UL Demko sertifikasyonlarında yer aldı. Galaxy Tab S10+ modelinin, Galaxy Tab S9 serisinin doğrudan bir halefi olması bekleniyor. TDRA listesinde, yalnızca WiFi destekli SM-X820 model numarası ve 5G destekli SM-X826B model numarası yer alıyor. Ayrıca, Güney Kore pazarı için gönderileceği düşünülen SM-X826N model numarası da listede bulunuyor.

Galaxy Tab S10+ ayrıca UL Demko sertifikasyonunda da görüldü ve bu sertifikasyon, cihazın 45W kablolu hızlı şarj desteğine sahip olduğunu doğruladı. Bu şarj hızı, markanın amiral gemisi Galaxy S24 Ultra akıllı telefonunda kullanılan teknolojiyle uyumlu. Samsung’un Galaxy Tab S10+ için İngiltere destek sayfası da kısa süre önce yayına girdi. Geçen hafta ABD Federal İletişim Komisyonu’nun (FCC) veritabanında da yeni serinin izlerine rastlanmıştı.

Samsung Galaxy Tab S10+ MediaTek Dimensity 9300+ ile gelecek

Ağustos ayında, Galaxy Tab S10 Ultra ve S10+ modelleri sızdırılmış, promosyon görselleri aracılığıyla cihazların tasarımını görme şansı elde etmiştik. Galaxy Tab S10+, arka tarafında iki kameraya sahip gümüş renk seçeneğiyle dikkat çekiyor. Samsung, bu yeni premium tablet serisinde önemli bir değişikliğe giderek, temel Galaxy Tab S10 modelini tamamen atlıyor. Şimdiye kadar edindiğimiz bilgilere göre, Samsung bu yeni tabletlerde MediaTek yonga setine geçiş yapıyor. Serinin, MediaTek Dimensity 9300+ yonga setiyle donatılması bekleniyor. Henüz kesin olmamakla birlikte, Galaxy Tab S10 Ultra modelinin Snapdragon 8 Gen 3 işlemciyle gelebileceği belirtiliyor.