Teknoloji

Samsung Galaxy Ring vücut sıcaklığını da ölçebilecek

samsung galaxy ring

Samsung Galaxy Ring, 10 Temmuz’da resmen gözler önüne çıkacak. Resmi duyuru için geri sayımda sona yaklaşılırken, akıllı yüzüğün özellikleriyle ilgili sızıntılar da devam ediyor. Bunların en yenisi, iki özelliğin birden sinyalini veriyor.

Samsung Health uygulamasının APK dosyasını inceledi ve böylelikle Galaxy Ring’in bazı özelliklerini gözler önüne serdi. Kalp atış hızını ve stres seviyesini takip edebilecek olan Galaxy Ring, vücut sıcaklığını ölçebilecek ve kadınların âdet döngülerini takip edebilecek.

Galaxy Ring, kullanıcıların horlayıp horlamadıklarını da takip edebilecek. Ancak bunun için yakında ve şarj durumunda olan bir telefonun bulunması gerekiyor.

Bunların yeni özellikler olmadığının altını çizmekte fayda var. Modern Galaxy Watch akıllı saatlerin hepsinde bu özellikler mevcut. Galaxy Ring’in mevcut Galaxy Watch akıllı saatler ile bir arada çalışabildiğini ve böylelikle gelişmiş sağlık ve egzersiz takibi özellikleri sunabileceğini belirtmekte fayda var.

Samsung Galaxy Ring için ne kadar ödemek gerekiyor?

Galaxy Ring’in ABD’de 300 ila 350 dolar arasında bir fiyat karşılığında satılması bekleniyor. Aylık 10 dolar karşılığında sunulacak Samsung Health aboneliğinin de daha fazla özelliğin kilidini açacağı söyleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER