Teknoloji

Samsung Galaxy Ring kayıp modundayken yerini yanıp sönen ışıkla belli edecek

samsung galaxy ring

Samsung Galaxy Ring adını taşıyan akıllı yüzüğünü 2024 Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC 2024) kısmen tanıtmıştı. Tam teşekküllü duyurunun ise temmuz ayında yapılması öngörülen Unpacked etkinliğinde yapılması bekleniyor. Daha önce sızıntılar sayesinde Galaxy Ring’in pil kapasiteleri ve fiyatı konusunda fikir edinmek mümkün olmuştu.

Samsung Find uygulamasının APK’sı üzerinde yapılan inceleme, yüzük hakkında birkaç detayı daha gözler önüne seriyor. Yüzükte kaybolduğunda bulunmasını kolaylaştırmak için üstündeki ışığı yakıp söndürecek bir Kayıp modunun bulunduğu görülüyor.

Bunun için Galaxy Ring’de bir LED ışık kullanılacak. Kayıp modu açıldığında Samsung Find uygulaması, yüzüğün ışığının yanıp söndüğünü veya yüzüğe bağlanamadığını kullanıcılara söyleyecek.

samsung galaxy ring

Kayıp modu aynı zamanda Samsung Find uygulamasından Samsung hesabınızı kilitlemeye de olanak tanıyacak. Böylece gerçekten kaybolması durumunda başka hiç kimse yüzüğü kullanamayacak veya kullanıcı bilgilerine erişemeyecek.

Samsung Galaxy Ring, Oura’ya karşı avantaj kazanıyor

Böylelikle Samsung, akıllı yüzük pazarındaki en büyük rakibi Oura’ya karşı önemli bir avantaj elde etmiş olacak. Oura’nın yüzükleri yeni bir cihazla eşleştirilirken Kısıtlı Mod’a giriyor. Bu da yüzüğün fabrika ayarlarına sıfırlanmasını gerektiriyor ve veriler de siliniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER