Teknoloji

Yeni sızıntı Galaxy M35’i tüm renk seçenekleriyle tüm açılardan gösteriyor

samsung galaxy m35

Samsung Galaxy M35, kısa süre önce Google Play Console’da boy göstermişti. Böylelikle akıllı telefona ait bir görseli ve bazı özellikleri görmek mümkün olmuştu. Galaxy M35’in Exynos 1380 işlemci, 4 GB RAM ve Android 14 ile geleceği bu kayıt sayesinde doğrulanmıştı.

Akıllı telefonla ilgili sızıntılara son olarak ünlü duyumcu Evan Blass tarafından yapılan paylaşımlar eklendi. Bu paylaşımlar sayesinde telefonu üç farklı renk seçeneğiyle tüm açılardan görmek mümkün oluyor.

Galaxy M34 ile karşılaştırıldığında M35’teki en önemli fark olarak ön kameranın ekran üstündeki yuvarlak deliğe taşınması öne çıkıyor. Böylelikle M35 piyasadaki pek çok orta segment telefonla aynı tasarım çizgisine yerleşmiş oluyor.

Samsung Galaxy M35, 6000 mAh pille gelecek

Evan Blass’in paylaşımına göre, Galaxy M35’e ihtiyaç duyduğu enerjiyi 6000 mAh kapasiteli pil verecek. Galaxy M34’te de aynı kapasitede bir pilin bulunduğunu düşününce söz konusu bilgi kulağa pek şaşırtıcı gelmiyor.

Pil kapasitesi, Galaxy M35’i Galaxy A35 modelinden ayıran en önemli nokta olacak. Buna ek olarak, Samsung’un telefonda ana materyal olarak plastiği tercih etmesi de muhtemel görünüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER