ManşetlerTeknoloji

Yeni tasarım ve ses teknolojileriyle Samsung Galaxy Buds 3 Serisi resmiyet kazandı

samsung galaxy buds 3

Samsung, bugün Galaxy Z Fold 6 ve Z Flip 6 ile birlikte, en yeni kablosuz kulaklık modellerini Galaxy Buds 3 Serisi altında bugün tanıttı. Bu yeni modeller, hem tasarımları hem de teknik özellikleriyle dikkat çekiyor. Samsung Galaxy Buds 3 Serisi, kullanıcılarına üstün bir ses deneyimi sunmak için bir dizi gelişmiş özellik ile donatılmış. Bu haberde, Galaxy Buds 3 Serisi altında sunulan iki farklı modelin öne çıkan özelliklerini ve sunduğu yenilikleri detaylı bir şekilde ele alacağız. Kulaklıklar, Samsung Türkiye web sitesinde ön siparişe açıldı.

Samsung Galaxy Buds 3, bütünüyle yenilenen rahat ve uyumlu tasarımıyla kullanıcılara konforlu bir kullanım sunmayı hedefliyor. Kulaklıkların ergonomik yapısı, uzun süreli kullanımda bile rahatsızlık vermeyecek şekilde tasarlanmış. Üst düzey şık ve modern tasarımıyla da dikkat çeken Galaxy Buds 3, minimalist ışıklandırma tasarımıyla estetik bir görünüm sunuyor. Geliştirilmiş dayanıklılık özellikleri sayesinde, bu kulaklıklar günlük kullanımda karşılaşılabilecek zorlu koşullara karşı dirençli hale getirilmiş.

Samsung Galaxy Buds 3, Galaxy AI ile ideal ses düzeyi ve aktif gürültü engelleme özellikleri sunuyor. Kullanım şekline ve ortam gürültüsüne göre en ideal ses düzeyini otomatik olarak ayarlayabilen bu kulaklıklar, üst düzey Hi-Fi ile net ses kalitesi sunuyor. Bu da kullanıcılara müzik dinlerken veya sesli görüşmeler yaparken kaliteli bir deneyim sağlıyor. Sesli görüşmelerde geliştirilmiş net ses kalitesi ve kişiselleştirilmiş ses iletimi de Galaxy Buds 3’ün diğer dikkat çeken özellikleri arasında yer alıyor.

samsung galaxy buds 3

Galaxy AI ile bağlantı deneyimi de Galaxy Buds 3’ün öne çıkan özelliklerinden biri. Eş zamanlı sözlü çevirmen, AI ses asistanı, sesli komut, otomatik duraklatma ve sürdürme, farkındalık molası, Auracast, otomatik geçiş ve 360 Audio gibi yenilikçi özellikler sunuyor. Bu özellikler, kullanıcıların günlük yaşamlarını kolaylaştırmak ve daha verimli hale getirmek için tasarlanmış. Samsung Find özelliği ise kaybolan kulaklıkları bulmayı kolaylaştırıyor.

Galaxy Buds 3’ün iki farklı modeli bulunuyor: Buds 3 Pro ve Buds 3. Buds 3 Pro, kanal tipi bir tasarıma sahip olup kapsamlı bir ses deneyimi sunuyor. Minimal ışıklandırma ile tasarlanan kulaklık, geliştirilmiş iki yönlü hoparlör, aktif gürültü engelleme ve ortam sesi özellikleri ile donatılmış. Bu model, yüksek kaliteli ses deneyimi arayan kullanıcılar için ideal bir seçenek sunuyor. Diğer yandan, Buds 3 modeli açık tip bir tasarıma sahip olup gün boyu rahat kullanım sunuyor. Tek yönlü hoparlör ile donatılan bu model, günlük kullanım için uygun bir seçenek sunuyor.

Samsung Galaxy Buds 3 Serisi, ses teknolojisindeki yenilikleri ve gelişmiş özellikleriyle kullanıcılarına üstün bir ses deneyimi sunmayı hedefliyor. Gelişmiş ses kalitesi, ergonomik tasarımı ve yenilikçi bağlantı özellikleri ile dikkat çeken bu kulaklıklar, müzik dinlemek, sesli görüşmeler yapmak ve günlük yaşamı daha verimli hale getirmek için ideal bir seçenek sunuyor.