Teknoloji

Samsung’un yeni kulaklığı Galaxy Buds 3 tanıtımdan önce kutu açma videosunda görüldü

samsung galaxy buds 3

Samsung’un merakla beklenen Unpacked etkinliği 10 Temmuz’da gerçekleştirilecek. Bu etkinlikte katlanabilir telefonlar Galaxy Z Fold 6 ve Z Flip 6, akıllı saatler Galaxy Watch 7 ve Watch Ultra ile birlikte kablosuz kulaklıklar Samsung Galaxy Buds 3 ve Buds 3 Pro da gözler önüne çıkacak.

Son zamanlarda sızıntılar sayesinde bu iki kulaklığı da görmek mümkün olmuştu. Bunların en yenisinde Galaxy Buds 3’ün beyaz ve gri modelleri kutularından çıkıyor.

Samsung Galaxy Buds 3 önemli bir tasarım değişikliğiyle geliyor

Kutu açma videolarında Galaxy Buds 3’ün saplı tasarımı hemen göze çarpıyor. Samsung’un kulaklıklarını Apple’ınkilere yaklaştıran bu tasarım değişikliği daha önceki sızıntılarda da görülmüştü. Kulaklık saplarındaki LED şeritler ve sapların açılı tasarımı da dikkat çeken diğer unsurları oluyor. Bu açılı tasarımın Galaxy Buds 3’ü AirPods Pro’dan ayrıştırmak için seçildiğini söylemek yanlış olmayacaktır.

Galaxy Buds 3 ve Pro versiyonuyla ilgili olarak bilinenler şimdilik bunlar. Ancak diğer detayları öğrenmek için de artık çok uzun bir süre boyunca beklemek gerekmiyor.

İLGİLİ HABERLER