Teknoloji

Samsung Galaxy AI’ı A55 ve A35’e de götürecek

samsung galaxy ai

Samsung Galaxy AI adını verdiği yapay zekâ özellik setini ilk olarak üst sınıf akıllı telefonlarına getirmişti. Şirket bir sonraki adımı atmaya ve Galaxy AI’ı orta segment cihazlarına eklemeye hazır görünüyor.

Yeni bir habere göre, Güney Koreli şirket ilk olarak Galaxy A55 ve A35 modellerinde Galaxy AI deneyimini sunacak. Galaxy AI, One UI 6.1.1 güncellemesiyle Samsung’un cihazlarına eklenecek.

Haberde bu güncellemenin ne zaman yapılacağı konusunda bilgi verilmedi. Sadece “bu ay veya gelecek ay” şeklinde muğlak bir ifade yer alıyor. Bu noktada tüm Galaxy AI özelliklerinin orta segment telefonlarda kullanılamayacağını belirtmekte fayda var.

Ne yazık ki şu anda hangi özelliklerin dahil olacağı ve hangilerinin dahil olmayacağı konusunda daha fazla bilgi yok. En olası senaryo, Samsung’un en fazla işlem gücüne ihtiyaç duyanları dışarıda bırakması. Çünkü A55 ve A35 işlem gücü bakımından çok kuvvetli cihazlar değil.

Samsung Galaxy AI dağıtımını sadece A55 ve A35 ile mi sınırlı bırakacak?

Ayrıca A55 ve A35’in Galaxy AI’yı alacak tek A serisi cihazlar mı yoksa sadece ilk cihazlar mı olacağı da belirsiz. Samsung, daha fazla satış elde etmek için bu paketin piyasaya sürülmesini en yeni telefonlarıyla sınırlamak isteyebilir.

İLGİLİ HABERLER