Teknoloji

Samsung Galaxy A06 sarı renk seçeneğiyle görüldü

samsung galaxy a06

Samsung Galaxy A06 hakkındaki sızıntı ve söylentiler bir süredir etrafta dolaşıyor. Bu sızıntılara son olarak ünlü duyumcu Evleaks tarafından X’te yapılan bir paylaşım eklendi.

Söz konusu paylaşımda Galaxy A06’yı sarı renk seçeneğiyle görmek mümkün oluyor. Galaxy A06’da arka panelde dikey şeritli bir dokunun tercih edilmesi hemen göze çarpıyor. Buna ek olarak, sağ kenardaki tuşların biraz yukarı çıkarılmış şekilde duracağı da yeni görselle doğrulanıyor.

SM-A065F model numarasıyla Geekbench’in benchmark testinden geçen telefonun kalbinde MediaTek Helio G85 işlemcinin olduğu görülüyor. Galaxy A06 daha önce de Geekbench’in testinden geçse de, yeni testte daha yeni bir sürümün kullanılması sonucun doğruluğunu güçlendiriyor.

Akıllı telefon 6.7 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlüklü ekranla gelecek. Arka tarafta 50 megapiksel ana kameraya 2 megapiksel sensör eşlik ederken, ön tarafta da 8 megapiksel kameranın bulunacağı belirtiliyor.

Samsung Galaxy A06 gelecek ay tanıtılacak

Galaxy A06’nın diğer özellikleri Galaxy A05 ile aynı olacak. 25W şarj destekli 5000 mAh pil taşıyan telefonda Android 14’ün varlığı dışında başka bir iyileştirmenin olup olmayacağı merak ediliyor.

Galaxy A06’nın çok büyük ihtimalle önümüzdeki ay resmiyet kazanması bekleniyor.