Teknoloji

Samsung Galaxy A06’nın pil kapasitesi resmi sertifikayla doğrulandı

Samsung Galaxy A06

Samsung Galaxy A06 kısa süre önce Geekbench’in veri tabanında boy göstermiş ve telefonun kalbinde MediaTek Helio G85 işlemcinin bulunacağı görülmüştü. Güney Koreli şirket, Galaxy A05’i de aynı işlemciyle kullanıcıların karşısına çıkarmıştı. Galaxy A06 şimdi de ABD Federal İletişim Komisyonu (FCC) tarafından onaylandı.

FCC’nin veri tabanında telefonun pil kapasitesi 4885 mAh olarak gösteriliyor. Bunun ölçülmüş kapasite olduğunu ve 5000 mAh olarak pazarlandığını belirtmekte fayda var. Galaxy A05 de yine 5000 mAh kapasiteli pille gelmişti.

FCC’ye sunulan kayıt, başka bilgileri de görmeyi sağlıyor. Akıllı telefon çift bant Wi-Fi, Bluetooth ve 4G desteğiyle gelecek. Bu noktada A06’nın işlemcisinin 5G’yi desteklemediğini belirtmekte fayda var.

Samsung Galaxy A06 ve A05 bazı noktalarda ayrılacak

Uzunluğu ve genişliği 167.3 x 77.31 mm olan telefon, selefine kıyasla biraz daha kısa ve dar olacak. Bu da iki telefon arasındaki ilk somut farka işaret ediyor. Kalınlık konusunda ise bir bilgi sızmış değil.

Galaxy A06 hakkında bilinenler şu an için sınırlı. Ancak sertifika sürecinde olan telefon hakkında önümüzdeki dönemde yeni bilgilerin gün yüzüne çıkması da sürpriz olmayacaktır.

G

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER