Teknoloji

Samsung Freestyle Gen 2 bulut oyun desteğiyle birlikte geliyor

samsung freestyle

Samsung, dünyanın ilk bulut oyun oynamaya uygun taşınabilir projektörü olan Freestyle Gen 2’nin yurt dışında ön siparişlerini açtığını duyurdu. Cihazın Bluetooth özellikli oyun kumanda cihazlarıyla da çalıştığı belirtildi.

Projektör, 100 inçe kadar büyüklükte bir ekran oluşturabiliyor ve popüler yayın platformlarına erişim sağlayabiliyor. Ayrıca cihaz, Samsung Gaming Hub özelliğine sahip, bu sayede kullanıcılar Xbox ve Nvidia GeForce Now, Amazon Luna, Utomik, Antstream, Arcade, Blacknut gibi akış servislerinden oyun oynayabiliyorlar, konsol gerekmiyor.

Samsung’un üst düzey bir yetkilisi olan James Fishler, Freestyle’ın pazarda eşsiz olduğunu, Samsung TV’nizde izlediğiniz aynı yayın eğlence uygulamalarına anında erişim sağladığını ifade etti. Ayrıca, evde ya da hafta sonu kamp gezilerinde bile olsa, en sevdiğiniz programları büyük ekranda yüksek çözünürlükte izleyebileceğinizi belirtti.

Taşınabilir projektör, Spotify, YouTube ve Twitch gibi bir dizi Bluetooth kontrol cihazı ve uygulama ile uyumlu. Tizen OS üzerinde çalışıyor, böylece Samsung Akıllı TV’lerin özelliklerine, uygulamalarına ve diğer avantajlarına sahip. Yeni Freestyle projektörü ayrıca Samsung TV Plus ile ücretsiz TV erişimi sunuyor.

Samsung Freestyle Gen 2’nin öne çıkan teknik özellikleri

Samsung Freestyle Gen 2, içeriği 30 ila 100 inç arasında yansıtabilir ve Full HD (1920 x 1080 piksel) görüntüleme için otomatik olarak optimize edilir. Ayrıca, zeminden tavana kadar 180 derece dönebilen bir standa sahip.

Freestyle Gen 2 şu anda yurt dışında, Samsung’un çevrim içi mağazasında ve belirli yetkili perakendecilerde sadece 800 dolar karşılığında ön siparişe sunuluyor. 30 Ağustos’a kadar taşınabilir projektörü ön sipariş eden müşteriler, 60 dolar değerinde su ve toza dayanıklı bir kılıfı ücretsiz olarak alabilecekler. Bu ürünün yakın zamanda Türkiye’ye de gelmesini bekliyoruz.

İLGİLİ HABERLER