ManşetlerTeknoloji

Samsung Circle to Search özelliğini Galaxy A serisine ve Tab S9 FE tabletlere getiriyor

samsung circle to search

Samsung, Circle to Search özelliğini Galaxy S24 serisiyle duyurmuştu. Bu özelliği daha sonra önceki amiral gemilerine de getiren şirket, kısa süre önce tanıttığı Z Flip 6 ve Z Fold 6 modellerinde de bu özelliği en baştan sunmuştu. Arama kolaylığı sağlamasıyla takdir toplayan Circle to Search, daha fazla cihazda kullanıcılarla buluşacak.

Kullanıcılar Google ile birlikte geliştirilen Circle to Search ile bir resimde, videoda ya da yazıda belirli bir alanı yuvarlak içine alarak konuyla ilgili olarak web’de arama yapabiliyor. Bu özelliği önümüzdeki dönemde seçili Galaxy A serisi cihazlarda, Tab S9 FE ve Tab S9 FE+ tabletlerde görmek mümkün olacak.

Samsung Circle to Search özelliğini ilk olarak hangi Galaxy A cihazlarına götürecek?

Circle to Search özelliğinin Galaxy A serisindeki yolculuğu bu ay içinde A55, A54, A35 ve A34 modellerine yapılacak dağıtımla başlayacak. Galaxy Tab S9 FE ve Tab S9 FE+ modelleri de ay içinde Circle to Search ile güncellenecek.

Bunları hangi modellerin takip edeceği şu an için bilinmiyor. Samsung bu konuda bilgi vermese de, güncelleme dağıtımının bölgeye ve cihaza göre değişebileceği notunu düşmeyi ihmal etmiyor.