Teknoloji

Samsung daha iyi alışveriş deneyimi için internet sitesini yeniledi

samsung alışveriş

Samsung, satış kanalında sunduğu alışveriş deneyimini daha pratik ve kullanıcı dostu hale getirmek amacıyla Samsung.com adresini yeniledi. Şirketten verilen bilgiye göre; Samsung.com’un yenilenen yüzünü deneyimlemek isteyen kullanıcılar, Samsung Shop uygulamasını indirmeleri ve Samsung Account ile giriş yapmaları durumunda; 30 Haziran’a kadar HOSGELDIN10 koduyla ilk alışverişlerinde seçili ürünlerde yüzde 10 indirimden faydalanabilecek

Samsung’un internet sitesini ziyaret edenleri, yeni ve kullanıcı dostu arayüzün yanı sıra, daha konforlu bir alışveriş deneyimi bekliyor. Tüketiciler randevulu teslimat sistemiyle samsung.com ya da uygulama üzerinden aldıkları ürünlerin teslim edilmesini istedikleri tarihi kendileri belirleyebilecek. 

Samsung alışveriş ile puan da kazandıracak

Ayrıca, tüketicilerin alışverişlerinde puan kazanabilecekleri ve yeni alışverişlerinde kazandıkları puanları kullanabilecekleri Samsung Rewards programının duyurusu da yakında yapılacak.

İndirim olanaklarından faydalanmak ve yenilenen arayüzüyle Samsung’un online mağaza deneyimini keşfetmek isteyen kullanıcılar, https://www.samsung.com/tr/ adresini ziyaret edebilir.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER