Eğlence

Resident Evil serisi için yeni oyun hazırlanıyor

resident evil 4 vr

Capcom yeni bir Resident Evil oyunu hazırladığını açıkladı. Konuyla ilgili açıklama RE 7 oyun direktörü Koshi Nakanishi tarafından “Capcom Next” etkinliğinin canlı yayını sırasında yapıldı.

Nakanishi, şu ifadeleri kullandı: “Seriye yeni bir oyun ekliyoruz. RE 7’den sonra ne yapacağımı bulmak gerçekten zordu. Ama buldum ve dürüst olmak gerekirse önemli hissettiriyor. Henüz herhangi bir ayrıntıyı paylaşamıyorum ama umarım paylaşabileceğim gün için heyecanlısınızdır.”

Henüz çok fazla detay olmasa da, bunun seriye yapılacak sıradaki büyük ekleme olacağı anlaşılıyor. Eğer bu beklenti doğru çıkarsa oyunun RE 9 adıyla sunulması muhtemel görünüyor. Capcom’un oyun için bir alt başlık seçmesi de beklentiler arasında yer alıyor.

Capcom Resident Evil serisi dışında oyunlar da hazırlıyor

Capcom, yeni RE oyununun yanı sıra başka oyunlar da hazırlıyor. Yeni duyurulan Dead Rising Deluxe Remaster versiyonu, 19 Eylül’de yayınlanacak. Japon mitolojisinden ilham alan  Kunitsu-Gami: Path of the Goddess ise 19 Temmuz’da oyuncularla buluşacak. RE 7 ise bugün itibarıyla iOS cihazlarda oynanabilecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER