Teknoloji

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+’ın renk seçeneklerini ve bazı önemli özelliklerini tanıtımdan önce paylaştı

redmi note 13 pro+

Xiaomi, Redmi Note 13 serisini 21 Eylül’de gözler önüne çıkaracak. Tanıtıma artık saatler kalmışken, serinin üyeleri hakkındaki paylaşımlar da devam ediyor. Bunların sonuncusu Redmi Note 13 Pro+ modelini iki farklı renk seçeneğiyle gösteriyor. Söz konusu renk seçenekleri Porselen Beyazı (gerçek porselen değil) ve Gece Yarısı Siyahı adını taşıyor.

Akıllı telefonda ana kamera görevini 200 megapiksel çözünürlüklü sensör üstlenecek. Bu sensörde optik görüntü sabitleme özelliği de mevcut. Redmi tarafından Weibo’da yapılan paylaşımda Note 13 Pro+ ile her zamankinden daha iyi gece fotoğrafları çekilebileceği belirtiliyor.

Suya ve toza karşı IP68 dayanıklılık sertifikası da telefonun duyurulan özellikleri arasında yer alıyor. Yalıtılması kolay yeni bir çerçeveye izin veren, iç kısımları elementlerden koruyan yeni mimari sayesinde telefonun bu sertifikayı almasının mümkün olduğu belirtiliyor.

  • redmi note 13 pro+

Weibo profilinde verilen bilgiye göre, Note 13 Pro+’ın Porselen Beyazı renk seçeneğinde “seramik dokulu cam kasa” mevcut. Gece Yarısı seçeneği ise Redmi tarafından “klasik bir seçim” olarak tanımlanıyor. Üst tarafta şeffaf cam kullanılırken, alt tarafta buzlu cam tercih edilmiş. Buna rağmen, tüm arka panel tek parça bir camla kaplanmış gibi görünüyor.

Redmi Note 13 Pro+ ile birlikte Redmi Buds 5 kulaklık da tanıtılacak

Redmi Note 13 Pro+, yukarıda da belirttiğimiz gibi 21 Eylül’de resmen gözler önüne çıkacak. Telefon önce Çin’de piyasaya sürüldükten sonra uluslararası pazara açılacak. Redmi Buds 5 de aynı etkinlikte tanıtılması beklenen ürünler arasında yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER