Teknoloji

Redmi K70 Ultra’nın özellikleri için resmi paylaşımlar başladı

Redmi K70 geçtiğimiz mayıs ayında tanıtılmış olsa da, K70 Ultra henüz resmiyet kazanmış değil. Ancak bu durum yakında değişecek gibi görünüyor. Xiaomi Çin Pazarlama Departmanı Genel Müdür Yardımcısı ve Redmi markasının Genel Müdürü Wang Teng, Weibo’da bu telefonun tanıtımını yapmaya başladı.

Bu paylaşımların en yenisine göre, K70 Ultra suya ve toza karşı IP68 dayanıklılık sertifikasına sahip olacak. Daha önceki sızıntılarda telefonun kalbinde Dimensity 9300+ işlemcinin bulunduğu görülmüştü. 1.5K çözünürlüklü 144 Hz ekran, 5500 mAh ve 120W kablolu şarj desteği de telefonun özellikleri arasında yer alıyor.

redmi k70 ultra

Telefonun şarj desteği de bir sertifika sayesinde doğrulanmıştı. Xiaomi’nin mevcut politikaları, K70 Ultra’nın Çin dışında piyasaya çıkma ihtimalinin düşük olduğunu gösteriyor. Ancak telefonun Xiaomi 14T Pro için bir temel oluşturma ihtimali de çok yüksek görünüyor.

Redmi K70 Ultra için yeni paylaşımlar bekleniyor

Xiaomi 13T Pro’nun temelinde Redmi K60 Ultra’nın olması da bu ihtimali kuvvetlendiriyor. İki telefon da IP68 sertifikası taşıdığı için K70 Ultra’nın da bu bayrağı taşımayı sürdürmesi muhtemel görünüyor.

Önümüzdeki dönemde Redmi K70 Ultra’yla ilgili yeni paylaşımların gelmesi sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER