Teknoloji

Redmi 14C sızıntısı renk seçeneklerini ve özellikleri gösteriyor

redmi 14c

Redmi 13C geçtiğimiz yılın kasım ayında tanıtılmış, bu telefonun 5G versiyonu da aralık ayında resmiyet kazanmıştı. Redmi 14C‘nin 5G versiyonuyla ilgili ilk haberler de geçtiğimiz haziran ayında gündeme gelmişti. Şimdi de 5G desteği olmayan Redmi 14C, Vietnam merkezli bir e-ticaret sitesinde görüldü.

Ürün sayfası kısa süre içinde kaldırılsa da, bu durum Redmi 14C’nin fotoğraflarının internette dolaşmasına engel olamadı. Bu fotoğraflar telefonun üç renk seçeneğini gösterirken, fotoğraflara özellik listesi de eşlik ediyor.

Redmi 14C’de 6.88 inç büyüklüğünde bir ekran bulunuyor. 50 megapiksel ana kamerayla gelecek olan telefona ihtiyaç duyduğu 18W şarj destekli 5160 mAh kapasiteli pil verecek. Hem ekranın hem de pil kapasitesinin Redmi 13C’ye kıyasla daha büyük olduğunu hatırlatmakta fayda var.

redmi 14c

Redmi 14C, Helio G91 işlemciyle gelecek

Akıllı telefon gradyan mavi, siyah ve yeşil renk seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkacak. Yeşil versiyonda arka panel suni deriyle kaplanacak. HD+ çözünürlüklü ekranın yenileme hızının 90 Hz olduğu belirtilirken, telefonun kalbinde de MediaTek Helio G91 işlemcinin olması bekleniyor. Bu işlemciye 4 veya 8 GB RAM eşlik ederken, depolama alanı için de tek seçenek 128 GB olacak.