Fırsatlar

256 GB kapasiteli Redmi 13C için Amazon’da fırsat var

redmi 13c

Xiaomi’nin bu yılın başlarında Türkiye’de de satışa sunduğu giriş segment Android telefonlarından olan Redmi 13C, Amazon’da bir fırsat dahilinde sunuluyor. 8 GB RAM ve 256 GB kapasiteli versiyonu, 7.599 TL gibi nispeten uygun bir fiyattan satın alabilirsiniz.

Redmi 13C özellikleri

2023 yılının Kasım ayında duyurulan bu akıllı telefon, 168 x 78 x 8.1 mm boyutları ve 192 gram ağırlığı ile kullanışlı bir yapıya sahip. Çift Nano-SIM kart desteği bulunan cihaz, kullanıcılarına kolaylıkla iki farklı numarayı aynı anda kullanma olanağı tanıyor.

Telefonun 6.74 inç büyüklüğünde, yaklaşık %83.7 ekran-gövde oranına sahip IPS LCD ekranı, kullanıcılara 90Hz yenileme hızı ve 450 nit tipik parlaklık ile canlı ve akıcı bir görüntüleme deneyimi sunuyor. Ayrıca, ekran, daha iyi görüntü kalitesi için 600 nit parlaklığa kadar yükselebiliyor ve Corning Gorilla Glass ile korunuyor.

Cihaz, Mediatek MT6769Z Helio G85 (12 nm) yonga seti ile donatılmış. Bu donanım, 2×2.0 GHz hızında Cortex-A75 ve 6×1.8 GHz hızında Cortex-A55 çekirdeklerinden oluşan sekiz çekirdekli bir işlemciyi içeriyor. Mali-G52 MC2 GPU ise, kullanıcıların oyun oynarken ve video izlerken sorunsuz bir deneyime sahip olmalarını sağlıyor. 7.599 TL’lik model 8 GB RAM ve 256 GB dahili saklama alanı ile performans tarafında fiyatına göre beklentileri iyi biçimde karşılıyor. Öte yandan çekeceğiniz fotoğraflar, videolar veya diğer dosyalar için de yeterli alanı sunuyor.

Kamera tarafında, telefonun arka yüzünde 50 MP ana kamera, 2 MP makro kamera ve 0.08 MP destekleyici lense sahip çift kamera kurulumu yer alıyor. Bu kurulum, kullanıcılara yüksek kaliteli fotoğraflar ve videolar çekme olanağı sağlıyor. Selfie kamerası ise, 8 MP çözünürlüğünde ve HDR destek özellikleri ile donatılmış, böylece ön kameradan çekilen fotoğraflar da yüksek kalitede oluyor.

Son olarak, bu akıllı telefon, kullanıcıların gün boyu yüksek performans alabilmeleri için 5000 mAh kapasiteli bir pile sahip. 18W hızlı şarj desteği de cihazın kısa sürede tekrar kullanıma hazır hale gelmesini sağlıyor. Tüm bu özelliklerle donatılmış bu cihaz, modern bir kullanıcı deneyimi arayan herkes için fiyatına göre uygun bir seçim olarak nitelendirilebilir.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.