Teknoloji

Nubia, Red Magic 9S Pro’nun tanıtım tarihini duyurdu

nubia red magic 9 pro red magic 9s pro

Yapay zekâdan gücünü alan yeni bir oyun telefonu geliyor. Nubia, Red Magic 9S Pro modelini 3 Temmuz’da Çin’de gerçekleştireceği bir etkinlikte gözler önüne çıkaracağını açıkladı.

ZTE’nin çatısı altındaki Nubia’nın oyun odaklı ürünler sunan markası olan Red Magic, aynı zamanda bir dizüstü bilgisayarı tanıtacak. 14. nesil Intel Core i9 işlemci ve GeForce RTX 4070 GPU’ya sahip olan bilgisayar, Apple’ın MacBook’ları gibi metal bir kasayla gelecek.

Red Magic’in önümüzdeki günlerde yeni telefonu veya telefonları hakkında daha fazla detay paylaşması bekleniyor. Ancak markanın geçmiş cihazları ışığında 9S’in diğer Red Magic 9 telefonlarına benzer tasarım ve bileşenlerle resmiyet kazanması muhtemel görünüyor.

Donanım tarafında işlemcide bir değişiklik beklenirken, yazılım tarafında ise yapay zekâ destekli bazı optimizasyonların gerçekleştirileceği ve özelliklerin sunulacağı belirtiliyor.

Red Magic 9S Pro ile Pro+ versiyon da tanıtılabilir

Red Magic, geleneksel olarak S serisinde iki telefon çıkarıyor. Şirket daha önce S ve Pro modellerini sunarken, son iki yıldır S Pro ve S Pro+ isimlerini tercih ediyor.

Bu da karşımıza 9S Pro ve 9S Pro+ modellerinin çıkacağı anlamına geliyor. Özellikle Pro+ versiyonun çok güçlü özelliklerle gelmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER