Teknoloji

Red Magic 9S Pro’nun küresel tanıtım tarihi belli oldu

red magic 9s pro

Nubia Red Magic 9S Pro serisini bu hafta içinde tanıtmıştı. Serinin Pro+ modeli 165W hızlı şarj desteği ve 24 GB’a kadar uzanan RAM seçenekleriyle dikkat çekerken, Pro modelde de 80W şarj desteği ve daha büyük kapasiteli bir pil kullanıcıları bekliyor.

Nubia ikiliden Red Magic 9S Pro’yu Çin dışında satışa sunacağını açıkladı. Akıllı oyun telefonunun küresel lansmanı 16 Temmuz’da gerçekleştirilecek. Bu etkinlikte Titan 16 Pro dizüstü bilgisayarın da tanıtılması bekleniyor.

Red Magic telefonunun Snapdragon 8 Gen 3 “Leading Version” taşıyan ilk cihaz olduğuna dikkat çekiyor. Bu işlemciyi ayrıştıran özelliği Cortex-X4 CPU ana çekirdeğin hızının 3.3 GHz yerine 3.4 GHz olması. Buna ek olarak, Adreno 750 GPU da 1 GHz hızında çalışıyor.

Ön kameranın ekranın altına yerleştirilmiş olması da Red Magic’in vurgu yaptığı noktalar arasında yer alıyor. Şirket böylelikle gerçek bir tam ekran deneyiminin yaşandığının altını çiziyor. Ekran altı kamera teknolojisinin ZTE ve alt markaları tarafından birkaç yıldır kullanıldığını hatırlatmakta fayda var.

Red Magic 9S Pro için ne kadar ödemek gerekiyor?

Red Magic 9S Pro’nun küresel fiyatı konusunda şimdiden bir şey söylemek pek kolay değil. Akıllı telefon Çin’de 3800 yuandan (17088 TL) başlayan fiyatlarla satılıyor. Ancak diğer ülkelerde vergi ve diğer ek masraflar nedeniyle fiyatların yükselmesi sürpriz olmayacaktır. Kesin fiyatı duymak içinse 16 Temmuz’u beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER