Teknoloji

Red Magic 9S Pro dünya sahnesine çıkıyor

red magic 9s pro

Bir süre önce resmiyet kazanan Red Magic 9S Pro şimdi de dünya sahnesine çıkıyor. Akıllı telefon, serisinin dünya genelinde satılan tek üyesi olacak. Daha güçlü özelliklere sahip 9S Pro+ modeli yine sadece Çin’de satılmaya devam edilecek.

Nubia’nın oyun odaklı markası olan Red Magic, hızlandırılmış bir Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemciyle geliyor. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 80W hızlı şarj destekli 6500 mAh kapasiteli pil veriyor.

9S Pro iki farklı bellek kombinasyonuyla kullanıcıların karşısına çıkacak. 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanına sahip versiyon Avrupa’da 649 avro karşılığında satılacak. Bu versiyonun renk seçenekleri Sleet ve Frost adını taşıyor.

16 GB RAM ve 512 GB depolama alanına sahip versiyonun fiyat etiketinde ise 799 avro yazacak. Bu versiyonda ise renk seçenekleri Snowfall ve Cyclone adını taşıyor.

Red Magic 9S Pro gelecek hafta ön siparişe çıkacak

Frost renk seçeneği eylül ayının ortasında satışa sunulacak. Diğer seçenekler ise 23 Temmuz itibarıyla ön siparişe çıkacak. 30 Temmuz’a kadar geçerli olacak özel bir fırsat çerçevesinde kullanıcılar 1 avro depozito ödeyerek 30 avro indirim alabilecek.

İLGİLİ HABERLER