Teknoloji

Realme Note serisinin gelişini doğruladı

realme note serisi

Realme‘nin kurucusu ve CEO’su Sky Li, X hesabından yaptığı paylaşımda şirketin Note serisinin gelişini ilan etti. Detaylar belirsizliğini korusa da, paylaşım Realme Note serisinin yakında resmiyet kazanacağını gösteriyor.

Realme’nin Avrupa CEO’su Francis Wong ise bir paylaşımla şirketin 2024 planları hakkında bilgi verdi. Wong da şirketin GT, Sayı ve C serisinin yanına Note serisini ekleyeceğini belirtti. Wong böylelikle şirketin rakipleriyle daha doğru şekilde yüzleşebileceğini dile getirdi.

Realme yöneticilerinin paylaşımları seriyle hakkında pek fazla detay vermiyor. Ancak sızıntılar ve sertifikalar, serinin açılışının Note 50 ile yapılacağını gösteriyor. Akıllı telefon Geekbench’in veri tabanına girmiş ve Unisoc T612 işlemcinin varlığı doğrulanmıştı. Bu işlemcinin daha çok uygun fiyatlı modellerde kullanıldığını belirtmekte fayda var. Note 50, Avrasya Ekonomik Komisyonu’nun (EEC) ve Tayland’ın sertifika kurulu NBTC’nin kayıtlarına girdiği de görülmüştü.

Realme Note 50 13 megapiksel ana kamerayla gelecek

Duyumcu Paras Guglani’nin paylaşımına göre, akıllı telefon 6.67 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlüklü LCD ekranla gelecek. Bu ekranın üstündeki damla çentik telefonun 5 megapiksel ön kamerasına ev sahipliği yapacak. Arka tarafta ise 13 megapiksel ana kameraya 0.8 megapiksel sensör eşlik edecek. 10W şarj destekli 4890 mAh pil de TUV Rheinland’ın veri tabanıyla doğrulanmıştı.

Realme Note serisi hakkında bilinenler şimdilik bunlarla sınırlı. Şirketin ajandasında öncelikli gündem maddesinin 29 Ocak’ta tanıtılacak Redmi 12 Pro serisi olduğunu da hatırlatmakta fayda var.

İLGİLİ HABERLER