Teknoloji

Realme yeni serisinin açılışını Note 1 ile yapabilir

realme note 1

Realme Note serisinin yakında kullanıcılarla buluşacağını bugün resmen duyurmuştu. Serinin ilk üyesinin Note 50 olacağı öne sürülse de, yeni bir sızıntı farklı bir durumu işaret ediyor. Realme Note 1 ile yeni serinin açılışını yapacak gibi görünüyor.

“@ThisGood15” rumuzlu Twitter kullanıcısı tarafından yapılan paylaşımda, bir sunum slaytını görmek mümkün oluyor. Bu slayt hem telefonun teknik özelliklerini hem de çıkış tarihini gösteriyor.

Note 1’de 6.67 inç büyüklüğünde 120 Hz Full HD çözünürlüklü OLED ekranın bulunduğu görülüyor. Telefonun kalbinde ise Dimensity 7050 işlemcinin olacağı söyleniyor. Note 1’e ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 67W şarj destekli 5000 mAh pilin vereceği belirtiliyor.

Kamera tarafında 108 megapiksel ana kamerayı 8 megapiksel ultra geniş açılı ve 2 megapiksel makro kamera tamamlıyor. Ön tarafta ise 16 megapiksel çözünürlüklü kamera kullanıcıları karşılayacak.

Realme Note 1 ocak ayı bitmeden tanıtılabilir

Realme Note 1’de parmak izi tarayıcısının ekranın içine yerleştirileceği belirtiliyor. Çift hoparlör de telefonun özellikleri arasında sayılıyor. Bu özellikler Note 1’i orta segmentte konumlandırıyor. Realme’nin de yeni telefonunu Infinix Note 30 ve Redmi Note 13 ile karşılaştırması dikkat çekiyor.

Realme Note 1’in tanıtım tarihi olarak ise 24 Ocak görülüyor. Realme’nin serinin açılışını Note 1 mi yoksa Note 50 ile mi yapacağını görmek için biraz daha beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER