Teknoloji

Realme GT6’nın tanıtım tarihi için beklenen açıklama geldi

realme gt6

Realme GT serisinin dünya sahnesine geri döneceğini kısa süre önce doğrulamıştı. Şirket bu dönüşün sinyalini GT 6T modelini Hindistan’da piyasaya sürerek vermişti. Şimdi de dünya genelinde satışa sunulacak Realme GT6 modelinin tanıtım tarihi açıklandı.

Realme’nin başkan yardımcısı ve küresel pazarlama başkanı Chase Xu tarafından X’te yapılan paylaşım sayesinde tanıtım tarihini görmek mümkün oluyor. Bu paylaşımda yer alan videoda yer alan gazetenin arkasında GT6’nın arka paneli ve 20 Haziran tanıtım tarihi hemen göze çarpıyor.

Burada telefon için seçilen “Güç yapay zekayla buluşuyor” sloganı da hemen dikkat çekiyor. Söz konusun slogan, Realme GT6’nın çok sayıda yapay zeka özelliğiyle geleceğinin sinyalini veriyor. Bu özelliklerin işareti daha önce telefonun kutusuna ait görsellerde de fark edilmişti.

Realme GT6 Pro modeli daha sonra tanıtılacak

Realme, “realTALK” adını verdiği programının ikinci bölümünü bugün sosyal medya hesaplarında yayınlayacak. Bu programda GT6 hakkında daha fazla detay paylaşılması bekleniyor. Daha önceki sızıntılara göre, akıllı telefon Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3 işlemciyle gelecek. 100W şarj destekli 5500 mAh pilin varlığı ise ABD Federal İletişim Komisyonu’na (FCC) sunulan belgelerle doğrulanmıştı. 6000 mAh pil taşıyan GT6 Pro modelinin ise daha sonra tanıtılması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER