Teknoloji

Realme GT6’nın önemli özellikleri yeni sızıntıyla görüldü

realme gt neo 6 gt6

Realme GT6 henüz resmiyet kazanmış değil. Ancak yakında bu ismi taşıyan ve birbiriyle aynı olmayan iki cihaz karşımıza çıkacak gibi görünüyor. Telefonun küresel versiyonu 20 Haziran’da tanıtılacak. Bu cihazın Çin’de daha önce tanıtılan GT Neo 6 modelinin yeniden adlandırılmış versiyonu olacağı iddia ediliyor.

GT6’nın Çin versiyonu ise daha üst sınıf bir işlemciyle kullanıcıların karşısına çıkacak. Bu versiyonun diğer özellikleri de yeni bir sızıntıyla görüldü. Realme’nin işlemci tarafındaki tercihinin Snapdragon 8 Gen 3 olacağı söyleniyor. Küresel versiyon ise Snapdragon 8s Gen 3 ile gelecek.

GT6’nın Çin versiyonunda BOE tarafından üretilen 1.5K çözünürlüklü düz OLED ekranın bulunması bekleniyor. Metal çerçeve, 50 megapiksel ana kamera ve 100W kablolu hızlı şarj destekli 6000 mAh pil de telefonun özellikleri arasında yer alıyor.

Realme GT6 kısa süre içinde Çin’de resmiyet kazanacak

GT6 bu ay içinde ya da temmuz ayının başlarında Çin’de gözler önüne çıkacak. Realme’nin telefonun çıkışını ekim ayında gerçekleşecek Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4 tanıtımı nedeniyle öne çektiği anlaşılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER