Teknoloji

Realme GT6 ile GT serisi yeniden dünya sahnesine çıkacak

realme gt6

Realme GT serisi iki yıllık bir aranın ardından GT6 modeliyle uluslararası sahneye geri dönecek. Konuyla ilgili açıklama, Forbes dergisine konuşan Realme’nin kurucusu ve CEO’su Sky Li’den geldi.

Li röportajında “yeni GT6’nın her açıdan beklentileri aşacağını” belirtti. Burada bahsedilen cihazın 6T değil, GT6 olduğunu vurgulamak gerekiyor. Performans ve yapay zekaya odaklanacak telefon için seçilen slogan ise “Yapay Zeka Tarafından Desteklenen Yeni Amiral Gemisi Katili” oldu.

GT6 güçlü özelliklerle kullanıcıların karşısına çıkacak. Akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3 işlemcinin bulunmasına kesin gözüyle bakılıyor. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 100W şarj destekli 5500 mAh kapasiteli pil verecek. Realme’nin telefonun Pro versiyonunu çıkarma ihtimali de oldukça yüksel görünüyor.

Sky Li, dünyanın dört bir yanındaki Realme hayranlarının güçlü GT serisinin geri dönüşüne ilgi duyduklarını ve Realme’nin de bunu kabul ettiğini dile getirdi. Seçilen slogandan da anlaşılacağı gibi, GT6 bir amiral gemisi değil. Bunun yerine odak noktası performans ve son teknoloji özellikleri makul bir fiyata sunmaya odaklanacak.

Realme GT6 ile genç kullanıcıları hedefliyor

Realme yeni GT6’yla özellikle genç kullanıcılara ulaşmayı hedefliyor. Bu kullanıcılar amiral gemisi telefonlar için yeterli maddi imkanlara sahip olmasalar da teknolojideki son gelişmeleri yakından takip ediyor. Bu da GT6 için genç kullanıcıları uygun bir hedef kitle haline getiriyor.

Realme’den verilen bilgiye göre; GT serisi İtalya, Hindistan, Endonezya, İspanya, Tayland, Malezya, Meksika, Filipinler, Brezilya, Polonya, Türkiye, Suudi Arabistan ve daha birçok ülkede piyasaya sürülecek.

İLGİLİ HABERLER