Teknoloji

Realme GT 7 Pro hakkında yeni detaylar ortaya çıktı

realme gt5 pro gt 7

Realme GT 7 Pro hakkındaki ilk detaylar geçtiğimiz haziran ayında internete sızdırılmıştı. Ünlü duyumcu Digital Chat Station şimdi de akıllı telefonla ilgili yeni detaylar paylaştı.

Bu paylaşıma göre; GT 7 Pro, BOE tarafından üretilen 1.5K çözünürlüklü mikro kavisli ekranla gelecek. Snapdragon 8 Gen 4 işlemci taşıyacak olan telefonda RAM seçenekleri 16 GB’a kadar uzanacak. Depolama alanı içinse maksimum seçenek 1 TB olacak. 100W şarj destekli 6000 mAh pil de telefonun özellikleri arasında yer alıyor.

Akıllı telefonda kablosuz şarj desteğinin bulunması beklenmiyor. Ultrasonik parmak izi tarayıcısı taşıyacağı belirtilen telefonun toza veya suya karşı IP68 ya da IP69 dayanıklılık sertifikasına sahip olacağı söyleniyor.  Sony Lytia LYT-600 3x periskop kamera da telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Realme GT 7 Pro ne zaman tanıtılacak?

Telefona dair bilinenler şu an için bunlarla sınırlı. Önceki söylentilere göre GT 7 Pro bu yılın sonuna doğru piyasaya sürülecek. Akıllı telefonun Çin dışına açılıp açılmayacağı da şu an için belirsizliğini koruyor.