Teknoloji

Realme GT 6’nın pil kapasitesi ve şarj hızını açıkladı

realme gt 6

Realme, 20 Haziran’da tanıtılacak GT 6 için paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Şirket geçtiğimiz gün akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3 işlemcinin bulunacağını duyurmuştu. Şimdi de akıllı telefonun pil kapasitesi ve şarj hızı ortaya çıktı.

Realme’den verilen bilgiye göre, akıllı telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 120W şarj destekli 5500 mAh kapasiteli pil verecek. Şirket, 5500 mAh kapasiteli çift hücreli pilin 10 dakikada yüzde 50 doluluk oranına erişeceğini belirtirken, 120W SuperVOCC şarj adaptörüyle 28 dakika içinde pilin tamamen dolacağı ifade edildi.

Buna ek olarak, Realme GT 6’nın tam dolu piliyle 46 saat boyunca telefonla konuşulabileceği ve 8 saat boyunca PUBG oynanabileceği belirtildi. Şirket, telefonun 1600 şarj döngüsünün ardından pil kapasitesini yüzde 80 oranında koruyacağını ve dört yıl boyunca günde tek şarj işlemi garantisi verildiğini belirtti.

Realme’nin telefonla ilgili paylaşımları bununla sınırlı kalmadı. Akıllı telefonun oyunlarda 120 FPS desteği sunacağı belirtilirken, bu desteğin hangi telefonları kapsayacağı belirsizliğini koruyor.

Realme GT 6, 50 megapiksel ana kamerayla gelecek

Realme GT 6’nın kamera sistemiyle ilgili detaylar da paylaşmaya hazırlanıyor. Akıllı telefonda ana kamera görevini 50 megapiksel çözünürlüklü sensörün üstleneceği biliniyor. Bu kameraya telefoto ve ultra geniş açılı sensörlerin eşlik etmesi bekleniyor. Kamerayla ilgili diğer önemli detaylar da şirketin paylaşımıyla büyük ölçüde gün yüzüne çıkacağa benziyor.

İLGİLİ HABERLER