Teknoloji

Realme GT 6’nın işlemcisi resmi paylaşımla doğrulandı

realme gt 6

Realme GT 6, 20 Haziran’da resmen gözler önüne çıkacak. Tanıtım öncesinde geri sayım devam ederken, Realme’den de telefonla ilgili yeni paylaşımlar geliyor. Bu paylaşımların en yenisine göre telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3 olacak.

Realme’nin verdiği bilgiler bununla da sınırlı kalmadı. Şirket, GT6’nın 10014 mm² büyüklüğünde çift buhar çemberli soğutma sistemiyle geleceğini ve bunun türünün en büyüğü olduğunu belirtti.

Realme yeni telefonunun “Geek Power Tuning” (Geek Güç Ayarlama) olarak adlandırılan bir özellikle geleceğini de belirtti. Bunun GT adından hareketle hazırlanan bir pazarlama hamlesi olduğu da söylenebilir. Söz konusu özellik sayesinde Snapdragon 8s Gen 3’ün “ilk kişiselleştirilebilir yonga seti” olacağı ifade edildi.

Realme GT 6, 50 megapiksel ana kamerayla gelecek

Realme’den verilen bilgiye göre, akıllı telefonun ekranının maksimum parlaklık seviyesi 6000 nit olacak. GT 6T modeliyle aynı renk seçenekleriyle gelecek olan telefonun üç arka kamera taşıyacağı ve ana kamera görevini de 50 megapiksel sensörün üstleneceği verilen bilgiler arasında yer alıyor. Bu sensörde optik görüntü sabitleme özelliği olacağı da biliniyor.

Realme’den 20 Haziran’daki tanıtım öncesinde GT 6 hakkında başka bilgilerin de paylaşılması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER