Teknoloji

Realme GT 6 serisine amiral gemisi özelliklerine sahip bir model daha ekleyecek

realme gt 6

Realme GT 6 bir süre önce gözler önüne çıkmıştı. Daha uygun fiyatlı bir seçenek olan GT 6T ise bu modelden de önce tanıtılmıştı. Realme’nin başkan yardımcısı Chase Xu tarafından Weibo’da yapılan bir paylaşım, GT 6 serisine bir “amiral gemisi” modelin ekleneceğini gösteriyor.

Bu modelin GT 6 Pro adını taşıması akıllara gelen ilk seçenek olsa da, henüz bu konuda bir doğrulama gelmiş değil. Realme’nin paylaşımında da telefonun tasarımına dair çok açık bir işaret görülmese de, kamera modülünün çıkıntısı göze çarpıyor. Bu da telefonun GT 6’dan da güçlü bir kamera kurulumuna sahip olabileceğini düşündürüyor.

Ünlü duyumcu Digital Chat Station’ın Chase Xu’nun paylaşımının altına yaptığı yorumda düz ekran, 100W kapasiteli pil, metal çerçeve ve cam kasa gibi özelliklerden bahsediliyor.

realme gt 6

Bunun bir istek listesi mi yoksa bir ipucu mu olduğu henüz belirsizliğini koruyor. Plastik kasası GT 6’yı amiral gemisi seviyesinin altına indiren özelliklerden biriydi. Ancak kavisli ekranın GT 6 ailesinin karakteristik özelliği olduğunu belirtmekte de fayda var.

Realme GT 6 serisinin yeni üyesi Çin dışında satılacak mı?

Yeni modelin ilk olarak Çin’de kullanıcılarla buluşmasına kesin gözüyle bakılıyor. Uluslararası pazara çıkış konusunda henüz net bir şey söylemek pek mümkün olmasa da, Realme’nin GT serisini yeniden dünyaya açma kararı aldığını düşününce bunun yüksek bir ihtimal olduğu söylenebilir.

İLGİLİ HABERLER