Teknoloji

Realme C63 testten geçti, özellikleri ortaya çıktı

realme c63

Realme C63 adını taşıyan ve giriş segmentinde konumlanan yeni bir telefonu tanıtmaya hazırlanıyor. Bu telefonun ilk durakları Hindistan ve Malezya olacak. 5 Haziran’da gerçekleşecek resmi duyuru öncesi çeşitli sertifikalar alan telefon, şimdi de Geekbench’in benchmark testinden geçti. Böylelikle akıllı telefonun bazı özellikleri de doğrulanmış oldu.

Akıllı telefon testten tek çekirdek performansıyla 423, çoklu çekirdek performansıyla da 1472 puan aldı. Telefonun kalbindeki Unisoc T613 işlemciye testten geçen prototipte 6 GB RAM eşlik ediyor.

Akıllı telefon kutusundan Android 14 ile çıkacak. Bu işletim sistemini şirketin Realme UI 5.0 kullanıcı arayüzü tamamlayacak. C63 ihtiyaç duyduğu enerjiyi 45W SuperVOCC hızlı şarj destekli 5000 mAh kapasiteli pilden alacak.

Realme C63 50 megapiksel ana kamerayla gelecek

C63’te ana kamera görevini 50 megapiksel çözünürlüklü sensör üstlenecek. 8 megapiksel ön kameraya sahip telefonda 90 Hz ekran kullanıcıları karşılayacak. Akıllı telefonun toza ve su sıçramalarına karşı IP54 dayanıklılık sertifikasına sahip olması da beklentiler arasında yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER