Teknoloji

Realme C61’in tanıtım tarihi açıklandı

realme c61

Realme C61 kısa süre önce sızıntılarda boy göstermiş ve böylelikle akıllı telefonun tasarımını, özelliklerini ve fiyatını görmek mümkün olmuştu. Şirket bu sızıntının ardından fazla vakit kaybetmeden telefonun resmi tanıtım tarihini açıkladı. C61, 28 Haziran’da resmen gözler önüne çıkacak.

“Çelik kadar sağlam” şeklinde lanse edilen telefon “entegre metal çerçeve” ve “ArmorShell Koruma” ile gelecek. Telefon toza ve su sıçramalarına karşı IP54 dayanıklılık sertifikası taşırken, ekranın da “güçlendirilmiş cam” ile korunacağı belirtildi. Ancak bu güçlendirmenin nasıl sağlandığı konusunda bilgi verilmedi.

Bunların şu an için paylaşılan resmi detaylardan ibaret olduğunu belirtmekte fayda var. Ancak sızıntılar sayesinde C61’e dair pek çok şeyi görmek mümkün. Bu noktada sızan görseller ve resmi paylaşımda telefonun arka panelin farklı olduğu notunu düşmekte de fayda var.

  • realme c61
  • realme c61

Realme C61 hangi özelliklerle gelecek?

Akıllı telefonun HD+ çözünürlüklü ekran, Unisoc T612 işlemci, 4 veya 6 GB RAM, 128 GB’a kadar depolama alanı, 45W kablolu şarj, 5000 mAh pil ve 50 megapiksel ana kamerayla gelmesi bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER