Teknoloji

Realme 13 Pro serisinin tanıtım tarihi belli oldu

realme 13 pro

Realme 13 Pro ve Pro+ modellerinin temmuz ayında tanıtılacağını geçtiğimiz hafta açıklamıştı. Şirket tanıtım tarihi konusunda beklenen duyuruyu da yaptı. Akıllı telefonlar, 30 Temmuz’da resmen gözler önüne çıkacak.

Realme’den verilen bilgiye göre, akıllı telefonlar 50 megapiksel çözünürlüklü Sony LYTIA sensörlerle gelecek. Telefonların kamera sistemiyle ilgili detaylar paylaşılmasa da, Pro+ modelinde 50 megapiksel ana kamera ve yine 50 megapiksel 3x periskop telefoto kameradan oluşan “ikili ana kamera sistemi” mevcut olacak.

Ana kamerada Sony LYT-701, diğer kamerada ise Sony LYT-600 sensörün tercih edildiği de bilinenler arasında yer alıyor. Şirket, 13 Pro+’taki 50 megapiksel kameraların TUV Rheinland Yüksek Çözünürlüklü Kamera Sertifikası aldığını belirtmeyi de ihmal etmiyor.

Realme 13 Pro serisinin tasarımında sanat ön planda

13 Pro serisi, Boston Güzel Sanatlar Müzesi (MFA) ile ortaklaşa tasarlandı. Zümrüt Yeşili, Monet Altını ve Monet Moru renk seçenekleriyle satışa sunulacak olan modelin son iki rengi Fransız ressam Oscar-Claude Monet’nin “Saman Balyaları” ve “Nilüferler” tablolarından esinlendi.

Realme’nin 30 Temmuz’a kadar 13 Pro ve 13 Pro+ hakkında yeni paylaşımların gelmesi bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER