Teknoloji

Realme 13 Pro ve Pro+ temmuz ayı bitmeden tanıtılacak

realme 13 pro

Realme 13 Pro serisinin bu ay içinde tanıtılacağını açıkladı. Şirket, Hindistan’da gözler önüne çıkacak olan telefonların arka panel tasarımlarını da şimdiden gözler önüne serdi.

Seride 13 Pro ve 13 Pro+ olmak üzere iki model bulunuyor. İki telefon da Zümrüt Yeşili, Monet Altın ve Monet Mor renk seçenekleriyle gelecek. Yeşil renk seçeneğinde telefonun arka paneli suni deriyle kaplanacak. Diğer iki model ise cam arka panelle gelecek.

Realme’den verilen bilgiye göre; Realme 13 Pro serisi, Boston Güzel Sanatlar Müzesi (MFA) ortaklığıyla tasarlandı ve Fransız ressam Oscar-Claude Monet’nin “Saman Yığınları” ve “Nilüferler” tablolarından ilham aldı. Monet Gold modeli “Monet’in güneş ışığı altında renklerin sıcaklık ve huzur yaydığı altın saman yığınlarından” ilham alıyor, Monet Purple versiyonu ise “zarafet ve canlılığı temsil eden çiçek açan nilüferlerin dingin güzelliğini” yansıtıyor.

Marka ayrıca serinin Miracle Shining Glass ve Sunrise Halo tasarımıyla geleceğini de söyledi. İlki, “Monet’nin eserlerinde bulunan dinamik ışık ve gölge etkileşimini” yeniden üretmek için yüksek parlaklıktaki AG cam üzerine titizlikle fırçalanmış “milyonlarca parıldayan parçacık” içeriyor.

realme 13 pro

Sunrise Halo tasarımı ise her detayın “titiz işçiliği yansıttığı, akıllı telefonun estetik çekiciliğini ve ergonomik konforunu geliştirerek akıllı telefonların üstün kalitesine genel olarak katkıda bulunduğu 360° lüks saat düzeyinde bir doku sağlıyor”.

Realme 13 Pro modelleri 50 megapiksel kameralarla gelecek

Realme 13 Pro’ların özellikleriyle ilgili detayları paylaşmasa da, iki telefonda da 50 megapiksel çözünürlüklü Sony LYTIA sensörlerin bulunacağını doğulamıştı.

İLGİLİ HABERLER