Teknoloji

Realme 13 Pro serisinin kamera özellikleri resmi paylaşımla doğrulandı

realme 13 pro

Realme 13 Pro ve 13 Pro+ modellerini yakında gözler önüne çıkaracak. Akıllı telefonlar için resmi paylaşımlar da başlamış durumda. Bunların en yenisi, akıllı telefonların kamera özelliklerine odaklanıyor.

Realme’nin yeni telefonlarında iki adet 50 megapiksel çözünürlüklü Sony LYTIA sensör mevcut olacak. Ana kamerada yeni LYT-701 sensörün tercih edildiği belirtilirken, bu sensörün özellikleri belirsizliğini koruyor. Sadece lenste optik görüntü sabitleme özelliğinin bulunacağı belirtiliyor. Zoom kamerasında ise LYT-600 sensör ve 3x yakınlaştırma yapılabilen lensin olduğu biliniyor.

Akıllı telefonların kameraları Realme’nin HYPERIMAGE+ motoruyla çalışacak. Realme, bu motorun “en ileri” yapay zeka yeteneklerine sahip olduğuna dikkat çekiyor. Şirket görüntü kalitesinin de DSLR fotoğraf makineleriyle eş seviyede olacağını vurguluyor.

Realme 13 Pro ve Pro+ düşük ışıkta kaliteli portreler çekebilecek

Realme’den verilen bilgiye göre, 13 Pro ve 13 Pro+ çok sayıda senaryoda olağanüstü bir görüntü kalitesi sunacak. Düşük ışıklı ortamlardaki portre çekimlerinde de yüksek kalite vadediliyor.

Realme 13 Pro+, Qualcomm Snapdragon 7s Gen 3 işlemciyle gelecek. Bu işlemciye 8 veya 12 GB RAM eşlik edecek. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 5050 mAh kapasiteli pil verecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER