EğlenceManşetler

Prime Gaming’in Haziran 2024 ücretsiz oyunları açıklandı

amazon prime gaming haziran 2024

Amazon Prime üyeleri, Prime Gaming’in Haziran 2024’te sunduğu ücretsiz oyunlarla yaz aylarına hızlı bir giriş yapacak. Bu ayın ücretsiz oyunları arasında STAR WARS™ Battlefront II (Classic, 2005), Weird West Definitive Edition, Genesis Noir, Everdream Valley, Mythforce, Blast Brigade vs. the Evil Legion of Dr. Cread ve Projection: First Light gibi dikkat çekici yapımlar bulunuyor.

Amazon Prime üyeleri, Prime Gaming ayrıcalıkları ile ücretsiz oyunların yanı sıra birçok avantajdan da faydalanabiliyor. Prime Video üyeliği, ücretsiz ve hızlı kargo, üyelere özel indirimler ve daha fazlası, aylık sadece 39 TL karşılığında sunuluyor. Bu avantajlar, Prime Gaming ile oyunseverlere geniş bir yelpaze sunarak, üyeliğin cazibesini artırıyor.

Haziran 2024 Amazon Prime Gaming Ücretsiz Oyunları

STAR WARS™ Battlefront II (Classic, 2005)
Çıkış Tarihi: 6 Haziran
Bu efsanevi hikâye tabanlı oyunda, STAR WARS™ galaksisinin kaderini belirleyen savaşlarda Darth Vader’ın seçkin 501. Lejyonu olan Fırtına Birliklerine katılın. Her eyleminiz savaş meydanını ve galaksiyi etkiliyor.

Weird West Definitive Edition
Çıkış Tarihi: 6 Haziran
Acımasız topraklarda verdiğiniz kararlarla efsaneleşen bir grup alışılmadık kahramanın hikâyesine yolculuk edin. Oyuncular, bu sert dünyada hayatta kalmak ve kendi yollarını bulmak zorunda.

Genesis Noir
Çıkış Tarihi: 6 Haziran
Genişleyen evrene dalın ve zaman ile uzaya yayılan bu karanlık macerada, yaratılışı yok etmenin ve aşkınızı kurtarmanın bir yolunu bulun.

Everdream Valley
Çıkış Tarihi: 13 Haziran
Gündüzleri şirin bir çiftliği yaz cennetine dönüştürün, geceleri ise rüyalarınızda çeşitli yaratıklara can vererek vadiyi büyüleyin. Bu oyun, huzurlu ve yaratıcı bir deneyim sunuyor.

Mythforce
Çıkış Tarihi: 13 Haziran
Cumartesi sabahı çizgi film kuşağına adım atın! Bu birinci şahıs yakın dövüş roguelike oyununda arkadaşlarınızla birlikte mahzenlerde ve kalelerde maceraya atılın.

Blast Brigade vs. the Evil Legion of Dr. Cread
Çıkış Tarihi: 13 Haziran
Dünyayı kurtarmak için platform becerilerinizi, bulmaca çözme zekânızı ve patlayıcı silahlardan oluşan cephanenizi kullanın. Renkli çizgi roman tarzı dünyada eğlenceli bir macera sizi bekliyor.

Projection: First Light
Çıkış Tarihi: 13 Haziran
Kültürler arası bir yolculukta efsanevi kahramanlarla tanışan Greta’yı takip edin. Mitolojik bir gölge kukla dünyasında bulmacalarla dolu bir maceraya atılın.

Amazon Prime üyeleri, Prime Gaming’in sunduğu bu oyunları ücretsiz olarak indirip, süresiz sahip olabilecekler. Bu oyunlar, üyelik avantajları arasında yer alan birçok fırsattan sadece birkaçı. Ayrıca, popüler oyunlarda kullanılabilecek seviye atlatma, kıyafet ve kaplama gibi karakter yükseltmeleri de üyeler için sunuluyor.

Amazon Prime’a ayda sadece 39 TL karşılığında sahip olabilirsiniz. Prime Gaming ve diğer avantajlardan faydalanmak için amazon.com.tr/prime adresini ziyaret ederek 30 günlük ücretsiz deneme süresinden de yararlanabilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER