Teknoloji

Poco Pad 5G’nin işlemcisi resmi duyuru öncesi test sonucuyla doğrulandı

poco pad 5g

Poco Pad tablet geçtiğimiz mayıs ayında tanıtılmıştı. Bu tabletin 5G versiyonu da 23 Ağustos’ta gözler önüne çıkacak. Poco Pad 5G resmi duyurusuna sayılı günler kala Geekbench‘in benchmark testinden geçti ve test sonucuyla tabletin işlemcisi ve RAM kapasitesi doğrulandı.

Poco’nun yeni tableti, Geekbench’in veri tabanında 24074PCD2I model numarasıyla boy gösteriyor. Bunun Hindistan Standartlar Bürosu’nun kayıtlarındaki numarayla aynı olduğunu belirtmekte fayda var. Benchmark testinin sonucu tabletin kalbinde Qualcomm Snapdragon 7s Gen 2 işlemcinin olduğunu ve bu işlemciye 8 GB RAM’in eşlik ettiğini gösteriyor.

poco pad 5g

Tablet testten tek çekirdek performansıyla 1035, çoklu çekirdek performansıyla da 2978 puan alıyor. Bunların Poco Pad’in test sonuçlarıyla örtüştüğünü belirtmekte fayda var. Test sonucu tabletin kutusundan Android 14 ve HyperOS ile çıkacağını da doğruluyor.

Poco Pad 5G hangi özelliklerle gelecek?

Poco Pad 5G’nin diğer özellikleri, standart versiyonla aynı olacak. 12.1 inç, Full HD+ çözünürlüklü 120 Hz IPS LCD ekran, 8 megapiksel arka ve ön kamera, 33W şarj destekli 10000 mAh pil gibi özellikler tablette kullanıcıları bekliyor.