Teknoloji

Poco Pad 5G tablet, Snapdragon 7s Gen 2 işlemciyle resmiyet kazandı

poco pad 5g

Poco Pad 5G tablet bir süredir devam eden paylaşımların ardından resmen gözler önüne çıktı. Tableti standart Poco Pad’den ayıran özelliği tahmin edilebileceği gibi 5G desteği oluyor. Bunun dışında iki versiyon arasında fark bulunmuyor.

Poco Pad 5G’de 12.1 inç büyüklüğünde IPS LCD ekran kullanıcıları karşılıyor. Full HD+ çözünürlüklü bu ekranın yenileme hızı 120 Hz. Snapdragon 7s Gen 2 işlemcili tablete ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 33W şarj destekli 10000 mAh pil veriyor.

Tablet kutusundan Android 14 ve HyperOS yüklü olarak çıkıyor. HyperOS ile Poco Pad 5G’nin diğer Xiaomi ve Poco cihazlarıyla kolay entegrasyonu da mümkün oluyor. Entegrasyonla gelen özellikler arasında paylaşımlı pano özelliği, cihazlar arası notlar, ağ senkronizasyonu ve uygulamaları telefonunuzdan tablete taşıyan Ana Ekran+ yer alıyor.

poco pad 5g

Poco’nun yeni tableti Poco Smart Pen ve Poco Keyboard aksesuarlarını da destekleyecek. Bu aksesuarların ayrı satılacağını belirtmekte fayda var.

Poco Pad 5G için ne kadar ödemek gerekiyor?

Poco Pad 5G’yi Kobalt Mavisi ve Antep Fıstığı Yeşili renk seçenekleriyle bulmak mümkün olacak. 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip baz versiyon Hindistan’da 23999 rupi (9727 TL) karşılığında satılacak. Satışlar 27 Ağustos’ta başlayacak.