Teknoloji

Poco M6 Plus 5G’nin tanıtım tarihi belli oldu

poco m6 plus 5g

Xiaomi’nin çatısı altındaki Poco, akıllı telefon portföyüne oldukça sık aralıklarla yeni üyeler ekliyor. F6 modelinin özel Deadpool versiyonunu bugün gözler önüne çıkaracak olan şirket, gelecek hafta bir telefonun daha duyurusunu yapacak. Poco M6 Plus 5G modeli, 1 Ağustos’ta Hindistan’da gözler önüne çıkacak.

Poco’nun tarih duyurusu paylaşımı, M6 Plus 5G’nin tasarımına da önceden bakmayı sağlıyor. Çift tonlu arka panel tasarımına sahip telefon, düz kenarlarla geliyor. Ön tarafta da kameranın ekranın içindeki yuvarlak deliğe yerleştirileceği bilinenler arasında yer alıyor.

Akıllı telefonun ikili arka kamera sisteminde ana kamera görevini 108 megapiksel çözünürlüklü sensör üstleniyor. Diyafram genişliği f/1.75 olan bu sensör, 3x yakınlaştırma desteğine de sahip.

Poco M6 Plus 5G, Redmi Note 13R ile hemen hemen aynı özellikleri taşıyacak

Bu noktada Poco M6 Plus 5G’nin Redmi Note 13R modelinin biraz farklı bir versiyonu olmasının beklendiğini hatırlatmakta fayda var. Redmi Note 13R’de 6.7 inç Full HD+ çözünürlüklü 120 Hz IPS LCD ekran, Qualcomm Snapdragon 4 Gen 2 işlemci, 8 GB’a kadar RAM, 128 GB’a kadar depolama alanı, 13 megapiksel ön kamera, 5030 mAh pil ve 33W şarj desteği gibi özellikler bulunuyor.

İLGİLİ HABERLER