Teknoloji

Poco F7, 2024 bitmeden resmiyet kazanabilir

poco f6 inceleme f7

Bu ayın başlarında Poco markalı yeni bir telefon, IMEI’nin veri tabanına giriş yapmıştı. 2412DPC0AG model numarasını taşıyan telefonun Poco F7 adıyla resmiyet kazanması bekleniyor.

İlk sızıntı döneminde bu iddiaya temkinli yaklaşılmıştı. Zira Poco F6‘nın tanıtımının üstünden henüz üç ay geçmiş durumdaydı. Bu modelin takipçisi Poco F7’nin de 2025’in ikinci çeyreğinde piyasaya çıkması bekleniyordu.

Ancak görünen o ki, Poco bu yıl itibarıyla F serisinin çıkış döngüsünü değiştiriyor ve aralıkları kısaltıyor. F7, IMEI’nin ardından aynı model numarasıyla şimdi de EEC tarafından onaylandı.

Telefonun model numarasındaki “2412” bölümü de bu takvimi işaret ediyor olabilir. “24” yılı, “12” ise ayı temsil ediyor şeklinde bir yorum yapılabilir. Ancak bunların spekülasyondan ibaret olduğunu hatırlatmakta fayda var.

Belki de telefonun model numarası “2412” bu programa işaret ediyordur—yıl için “24” ve ay için “12”. Ancak bunun hala sadece bir spekülasyon olduğunu ve Poco’nun bunların hiçbirini doğrulamadığını belirtmek önemlidir.

Poco F7, Redmi Turbo 4’ün küresel versiyonu olacak

Poco F7’nin Redmi Turbo 4’ün küresel versiyonu olması bekleniyor. Poco F7 Pro ise Redmi K80’in küresel versiyonu olarak kullanıcıların karşısına çıkacak.