Teknoloji

Poco F6 Deadpool & Wolverine versiyonu resmi duyurudan önce görüldü

poco f6 deadpool

Deadpool & Wolverine filmi Türkiye’de 24 Temmuz itibarıyla gösterime girerken, pek çok ülkede 26 Temmuz’da izleyicilerin karşısına çıkacak. 26 Temmuz’da Xiaomi’nin film için hazırladığı Poco F6 Deadpool & Wolverine versiyonu da resmiyet kazanacak. Bu özel telefonun tasarımı, resmi duyurudan önce sızan bir görselle kısmen de olsa görüldü.

Akıllı telefonun arka panelinde Deadpool’un kostümündeki kırmızı tonu tercih edilmiş. Buna ek olarak, panelin çeşitli yerlerinde Deadpool ve Wolverine’i hatırlatan dokunuşlar yer alıyor. Söz konusu dokunuşlar arasında en çok dikkat çeken ise LED flaşın üstüne Deadpool’un yüzünün yerleştirilmesi oluyor.

Bu telefonun Poco F6 olduğu konusunda kesin bir bilgi verilmiş değil. Ancak kamera dizilimi F6 ihtimalini bir hayli kuvvetlendiriyor. Dolayısıyla bu F6 versiyonunun da standart versiyonla aynı teknik özellikleri taşıması muhtemel görünüyor.

Poco F6 Deadpool & Wolverine versiyonu hangi özelliklere sahip?

Bu da akıllı telefonun 6.67 inç büyüklüğünde 2712 x 1220 piksel çözünürlüklü 120 Hz AMOLED ekrana sahip olduğu anlamına geliyor. Söz konusu ekranın maksimum parlaklık seviyesi 2400 nit. Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3 işlemci, 12 GB RAM, 512 GB depolama alanı, optik görüntü sabitleme özellikli 50 megapiksel ana kamera, 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 20 megapiksel ön kamera ve 90W şarj destekli 5000 mAh pil gibi özellikler de telefonda kullanıcıları bekliyor.

İLGİLİ HABERLER