Teknoloji

Poco F6 Deadpool Edition’ın çıkış tarihi için doğrulama geldi

poco f6 deadpool edition

Poco F6 Deadpool & Wolverine Edition hakkındaki ilk sızıntı bu hafta içinde ortaya çıkmıştı. Akıllı telefonun varlığı Poco’nun Hindistan şefi Himanshu Tandon tarafından doğrulandı. Tandon çıkış tarihinin 26 Temmuz olduğu bilgisini telefonun arka panelini ve kutusunun da olduğu bir görsel ile paylaştı.

Filmin adı Deadpool & Wolverine olsa da, telefon F6 Deadpool Edition adıyla kullanıcıların karşısına çıkacak. Buna rağmen, telefonun arka panelinde Wolverine’i de görmek mümkün oluyor.

Deadpool ile özdeşleşen kırmızı tonu, bu özel F6’nın arka panelinin tamamını kapsıyor. LED flaşın üstünde ise Deadpool’un maskesi bulunuyor. Bu sınırlı üretim telefonun Deadpool, Wolverine veya ikisinin birden hayranı olanlar için çok çekici bir cihaz olduğu söylenebilir.

Poco F6 Deadpool Edition hangi özelliklere sahip?

Telefonun teknik özelliklerinin de standart Poco F6 ile aynı olmasına kesin gözüyle bakılıyor. 2712 x 1220 piksel çözünürlüklü 120 Hz 6.67 inç AMOLED ekran, Snapdragon 8s Gen 3 işlemci, 12 GB’a kadar uzanan RAM seçenekleri, 512 GB depolama alanı, 50 megapiksel ana kamera, 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 20 megapiksel ön kamera, 90W kablolu şarj destekli 5000 mAh pil telefonun özellikleri arasında yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER