Teknoloji

Poco C75’in renk seçenekleri ve özellikleri görüldü

poco c75

Kısa bir süre önce FCC tarafından sertifikalandırılan Poco C75 modeline ait ilk sızdırılmış görseller gün yüzüne çıktı. Cihazın üç farklı renk seçeneğiyle sunulacağı belirtiliyor. Siyah olan model oldukça sade bir tasarıma sahipken, altın ve yeşil renkli modellerin ise dikkat çekici ve parlak bir görünüme sahip olduğu görülüyor.

C75, MediaTek Helio G85 yonga setiyle güçlendirilmiş olacak ve 8 GB’a kadar LPDDR4X RAM ile 256 GB’a kadar depolama kapasitesi sunacak. 120 Hz yenileme hızına sahip 6,88 inç HD+ LCD dokunmatik ekranla gelecek olan cihaz, kullanıcılarına daha akıcı bir ekran deneyimi vaat ediyor.

Arka tarafta 50 MP ana kamera ve 0,08 MP dekoratif lens bulunuyor. Ön kamerada ise 13 MP’lik bir sensör yer alıyor. Ayrıca cihazda, güç düğmesine entegre edilmiş yan tarafa monte edilmiş bir parmak izi sensörü, NFC, 3.5 mm kulaklık girişi ve 5160 mAh kapasiteli pil bulunuyor. Bu pil 18W kablolu hızlı şarjı destekliyor.

Geçtiğimiz yıl piyasaya çıkan Poco C65’e kıyasla, Poco C75 daha büyük bir ekran, daha yüksek yenileme hızı ve daha yüksek çözünürlüklü bir ön kamerayla geliyor. Ayrıca yeni modelin pil kapasitesi de biraz daha artırılmış durumda.

Poco C75 daha büyük ve hızlı ekranıyla dikkat çekiyor

Poco C75, 171.9 x 77.8 x 8.2 mm boyutlarında ve 204 gram ağırlığında. Bu, cihazın selefine göre biraz daha uzun, kalın ve ağır olduğunu gösteriyor.

poco c75

C75, özellikle daha büyük ekranı ve daha yüksek yenileme hızıyla dikkat çekiyor. Ayrıca 13 MP ön kamerası sayesinde selfie çekimlerinde daha net ve ayrıntılı sonuçlar alınması mümkün. MediaTek Helio G85 işlemcisi ve geniş depolama seçenekleriyle günlük kullanımdan oyun performansına kadar geniş bir yelpazede tatmin edici bir performans sunmayı hedefliyor.