EğlenceManşetler

PlayStation Plus Temmuz 2024 oyunları: Milyarlarca silah ve buz üzerinde heyecan

playstation plus temmuz 2024

PlayStation Plus Temmuz 2024 oyunları dahilinde platform, üyelerini milyarlarca silah, buz üzerinde şutlar ve sabotaj tehdidi ile buluşturuyor. 2 Temmuz’dan itibaren PlayStation Plus üyeleri, bilim kurgu temalı Borderlands 3‘ün çılgınlık dolu dünyasından, buz üzerinde aksiyonun kalbine NHL 24‘e ve Among Us ile uzayda geçen parti oyunun heyecanına kadar geniş bir oyun yelpazesine erişebilecekler. Ayrıca, 16 Temmuz itibarıyla sadece PlayStation Plus üyelerine özel Genshin Impact oyun içi ödül paketi de sunulacak.

PlayStation Plus Temmuz 2024 oyunlarına Yakından Bakış

Borderlands 3 | PS4, PS5

Galaksinin uç noktasında, askeri şirketler tarafından acımasızca sömürülen ve yağma ile şiddetle dolup taşan gezegenler grubu yer alıyor. İşte bu yer, eviniz – Borderlands. Şimdi, The Children of the Vault adında deli bir tarikat ortaya çıktı ve interstelar bir veba gibi yayılıyor. Düşmanları ve zorlukları bir ekip olarak yenin, ancak kazandıklarınız yalnızca size ait olacak – kimse yağmadan mahrum kalmayacak.

NHL 24 | PS4, PS5

EA Sports NHL 24 ile buz üzerindeki aksiyonun yoğunluğunu hissedin. Yeni geliştirilen Exhaust Engine, yüksek baskılı oyunlardaki hızı ve yorgunluğu yeniden yaratırken, Total Control Skill Moves ve Vision Passing System’in yenilenmesi anlık stratejilerinizi genişletiyor ve bunları tam bir hassasiyetle uygulamanızı sağlıyor.

Among Us | PS4, PS5

Bu benzersiz çevrimiçi parti oyununda takım çalışması, ikna ve belki de ihanet… Uzayda! Hazırlıklara başlayın, fakat Sahtekâra dikkat edin! Görevleri tamamlayarak uzay geminizi bir arada tutmaya ve medeniyete dönmeye çalışın, ancak ekibin arasında rastgele belirlenen bir veya daha fazla Sahtekâr, gemiyi sabote etmeye ve herkesi öldürmeye kararlı.

Genshin Impact PlayStation Plus Paketi

PlayStation Plus üyeleri, 16 Temmuz’da PlayStation Mağazası üzerinden erişilebilir olacak PlayStation Plus aylık oyunlar yelpazesiyle birlikte Genshin Impact için özel bir oyun içi ödül paketi talep edebilirler. Bu paketle birlikte, oyun içinde önemli avantajlar elde edin.

PlayStation üyeleri, Temmuz’un 1’ine kadar Haziran ayının oyunlarını; SpongeBob Squarepants: The Cosmic Shake, AEW Fight Forever ve Streets of Rage 4‘ü kütüphanelerine ekleyebilirler. Temmuz ayı, PlayStation Plus üyelerine yalnızca geniş bir oyun kütüphanesi sunmakla kalmıyor, aynı zamanda özel içeriklerle oyun deneyimlerini zenginleştiriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER