EğlenceManşetler

PlayStation Plus Ağustos 2024 oyunları: Star Wars, Freddy Fazbear ve Ender Lilies

playstation plus ağustos 2024

Sony, PlayStation Plus Ağustos 2024 oyunlarını duyurdu. Ağustos ayının yeni oyunları arasında Lego Star Wars The Skywalker Saga, Five Nights at Freddy’s Security Breach ve Ender Lilies: Quietus of the Knights bulunuyor. Bu oyunlar 6 Ağustos’tan itibaren tüm PlayStation Plus üyeleri için erişilebilir olacak.

Lego Star Wars The Skywalker Saga | PS4, PS5

LEGO Star Wars The Skywalker Saga, Star Wars evreninin dokuz filminden esinlenen tamamen yeni bir LEGO video oyunudur. Oyuncular, Jedi, Sith, isyancı, ödül avcısı veya droid olarak oynayabilir ve LEGO Star Wars galaksisinde özgürce maceralara atılabilirler. Millennium Falcon’da ışık hızına çıkabilir, T-47 Airspeeder’ı uçurabilir ve Resistance X-wing’lerle TIE savaşçılarıyla savaşabilirsiniz. Bu oyun, LEGO Star Wars evrenini keşfetmenin en kapsamlı yolunu sunuyor.

Five Nights at Freddy’s Security Breach | PS4, PS5

Steel Wool Games tarafından geliştirilen Five Nights at Freddy’s: Security Breach, aile dostu korku oyunlarının en son sürümüdür. Gregory adında genç bir çocuk olarak, Freddy Fazbear’s Mega Pizzaplex’te gece boyunca hayatta kalmak zorundasınız. Freddy Fazbear’ın yardımıyla, yeniden tasarlanan Five Nights at Freddy’s karakterlerinin ve yeni, korkunç tehditlerin peşinden kurtulmalısınız.

Ender Lilies: Quietus of the Knights | PS4

Bu karanlık fantastik 2D aksiyon RPG oyununda, yok edilmiş bir krallığın gizemlerini çözün. Land’s End’in geniş ve ürkütücü güzellikteki dünyasında yolculuk yapın, su altı ormanlarından kirlenmiş yeraltı mağaralarına ve büyük bir kaleye kadar farklı bölgeleri keşfedin. Güçlü düşmanlar sizi öldürmek için fırsat kollayacak, onları yenerek sonsuz lanetlerinden kurtarın ve müttefik olarak yanınıza alın. Güçlü şövalyelerle birlikte zorlukların üstesinden gelin ve gerçeği arayın.

PlayStation Plus üyelerinin Borderlands 3, NHL 24 ve Among Us gibi Temmuz 2024 oyunlarını kütüphanelerine eklemek için 6 Ağustos’a kadar zamanları var. Bu tarihten sonra, Ağustos ayının yeni oyunları erişime açılacak ve bu oyunları oynama şansı yakalayacaksınız.

PlayStation Plus üyeleri için bu ayın oyunları, her türden oyuncuya hitap eden zengin içerikler sunuyor. Eğlenceli LEGO Star Wars maceralarından, korku dolu Freddy Fazbear gecelerine ve karanlık bir fantezi dünyasında geçen Ender Lilies serüvenine kadar pek çok seçenek mevcut.