Teknoloji

Google Pixel Buds Pro 2 kulaklığın tüm renk seçenekleri ortaya çıktı

pixel buds pro 2

Google, 13 Ağustos’ta Pixel 9 serisi akıllı telefonlarını tanıtacak. Ancak şirketin duyuruları bununla sınırlı kalmayacak. Pixel Buds Pro 2 kablosuz kulaklık da bu etkinlikte büyük ihtimalle gözler önüne çıkacak. Daha önce de sızıntılarda boy gösteren telefonun resmi görselleri de internete sızdı.

Google yeni kablosuz kulaklığı için dört farklı renk seçeneği sunacak. Bu renk seçenekleri Charcoal (Odun Kömürü), Porcelain (Porselen), Aloe ve Hot Pink (Sıcak Pembe) adını taşıyıor.

Pixel Buds Pro’yla karşılaştırıldığında yeni modelde şarj kutusunun biraz daha hantal görünse de, tasarımını koruduğu görülüyor. Şarj kutusunun pilinin daha büyük olup olmayacağı ise belirsizliğini koruyor.

  • pixel buds pro 2
  • pixel buds pro 2

Pixel Buds Pro 2, sapsız tasarımdan vazgeçmiyor

Samsung kısa süre önce tanıttığı Galaxy Buds 3 ve Buds 3 Pro modellerine kulaklık sapı ekleyerek bazı sadık kullanıcılarını üzmüştü. Google ise böyle bir hamle yapmıyor ve Pixel Buds Pro 2’de sapsız tasarımdan vazgeçmiyor.

Pixel Buds Pro 2’de hoparlör ızgarası daha belirgin şekilde görünüyor. Bunun aktif gürültü engelleme tarafında bir iyileşme sağlayıp sağlamayacağı belirsizliğini koruyor. Kanatlar ise orijinal Pixel Buds Pro’dan daha küçük görünüyor.

Google’ın yeni kablosuz kulaklığı yukarıda da belirttiğimiz gibi 13 Ağustos’ta resmen gözler önüne çıkacak.

İLGİLİ HABERLER