Teknoloji

Google’ın yeni kulaklığı Pixel Buds Pro 2 “eğlenceli” renk seçenekleriyle gelecek

google pixel buds pro 2

Mart ayında çıkan haberlerde Google‘ın yeni bir kulaklık üstünde çalıştığı iddia edilmişti. Pixel Buds Pro 2 adını taşıyacağı söylenen kulaklığın renk seçenekleri de yeni bir sızıntı sayesinde görüldü.

Google için önümüzdeki ay yeni ürünler konusunda bir hayli hareketli geçecek. Pixel 9, Pixel 9 Pro, Pixel 9 Pro XL, Pixel 9 Pro Fold telefonlar ve Pixel Watch 3 akıllı saatle ilgili pek çok sızıntı görülürken, Pixel Buds Pro 2’den pek fazla ses gelmiş değil.

Yeni bir sızıntı hem bu sessizliği bozuyor hem de Pixel Buds Pro 2’nin renk seçeneklerini görmeyi sağlıyor. Duyumcu Dylan Roussel tarafından “eğlenceli” olarak tanımlanan renk seçenekleri “Pus” (Gri), Porselen (Bej), Ahududu (Pembe) ve Mojito (Yeşil) adını taşıyor.

Pixel Buds Pro 2, selefinin bayrağını taşımayı sürdürecek

Bunların nihai renk isimleri mi yoksa kod adları mı olduğu belirsizliğini koruyor. Google’ın çok önemi olmasa bile, kulaklıklarındaki canlı renk geleneğini sürdürmesinin hoş ve önemli bir hareket olduğu söylenebilir.

Orijinal Pixel Buds Pro da Mercan, Körfez (Mavi) ve Limon Sarısı renk seçenekleriyle satışa sunulmuştu. 2022’de tanıtılan kulaklığa daha sonra güncellemelerle yeni özellikler de eklenmişti.

İLGİLİ HABERLER