Teknoloji

Google Pixel 9 Pro XL, Pixel 8 Pro ile yan yana görüntülendi

google pixel 9 pro xl

Google, Pixel 9 serisini 13 Ağustos’ta gözler önüne çıkaracak. Bu seriyle birlikte Pixel ailesine Pixel 9 Pro XL modeli de eklenecek. Pixel 8 Pro’nun doğal takipçisi olduğu belirtilen akıllı telefon, XL bir kasa ve Pro kamera özellikleriyle gelecek. PixoPhone isimli bir YouTube kanalının videosunda söz konusu iki telefonu yan yana görmek mümkün oluyor.

İki akıllı telefon da mat kaplamalı siyah bir arka panele sahip. Yan yana durduklarında Pixel 9 Pro XL’in Pixel 8 Pro ile hemen hemen aynı büyüklükte olması dikkat çekerken, görsel benzerlikler burada sona eriyor.

Pixel 8 Pro’daki kavisli kenarların yerini Pixel 9 Pro XL’de düz bir çerçeve alıyor. Arka kameralar yine aynı hizada yatay olarak sıralansa da, kamera modülü biraz daha oval bir görünüme kavuşuyor ve panelin bir kenarından diğerine uzanmıyor.

Google Pixel 9 Pro XL yuvarlak köşelere sahip

Pixel 9 Pro XL’de kenarlar düzleşirken köşeler de biraz daha yuvarlak bir görünüme kavuşuyor. Telefonun keskin gövdesinin avuç içinde iz bırakmasının küçük bir ihtimal de olsa gerçekleşebileceğini belirtmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER