Fırsatlar

Philips Hue markalı aydınlatma ürünlerinde çeşitli indirimler (Mayıs 2024)

philips hue

Renkli ve etkileyici ortam aydınlatmaları söz konusu olduğunda akla ilk gelen Philips Hue ürünleri, Hepsiburada’da düzenlenen bir kampanya kapsamında çeşitli indirimlerle sunuluyor. Bazı ürünlerde fiyatlarda indirim, bazılarında ise indirime ek olarak sepet indirimleri var. Tüm ürünleri ve sunulan indirimleri buradan inceleyebilirsiniz.

Kampanya kapsamında sunulan ürünlere baktığımızda, Philips Hue Play 2’li Ekopaket – Siyah ürününün 4.499 TL yerine 4.199 TL’ye sunulduğunu görüyoruz. Üstelik sepette fiyat 3.779,10 TL’ye iniyor. Philips Hue akıllı aydınlatma sistemi, dekoratif ambiyans ürünleri ve akıllı kontrol aksesuarlarıyla evinizi teknolojik bir cennete dönüştürüyor. Hue Bridge ile 50 adede kadar aksesuarı ev içi ve dışı kullanım için bağlayabilir, akıllı telefonunuzdan kontrol edebilirsiniz. 16 milyon renk seçeneği sunan Hue Play ile hayal gücünüzü kullanarak harika film, oyun veya parti ambiyansları oluşturabilirsiniz. Ekonomik 2’li ekopaket veya tekli seçenekleriyle ihtiyaçlarınıza uygun Hue Play ürünlerine sahip olabilirsiniz. Bu yenilikçi aydınlatma sistemiyle evinizdeki her anı daha canlı ve keyifli hale getirin.

Büyük indirimlerden biri de Philips Hue Play Gradient Light Tube Büyük – Siyah ürününde bulunuyor. Bu modern LED ampul, minimalist siyah rengiyle her mekâna şık bir dokunuş eklerken, E-27 duy tipi sayesinde kolay kullanım sunuyor. 10,5 W watt değeriyle enerji tasarrufu sağlarken, 30,1 ile 50 W arasındaki watt aralığının güç eşdeğeri olarak 30-40 W performans sergiliyor. Bu, evinizde ya da iş yerinizde yüksek verimlilikle aydınlatma ihtiyacınızı karşılarken, aynı zamanda enerji tüketimini minimize edeceğiniz anlamına geliyor.

Philips Hue WCA Argenta 3’lü Spot Lamba 3×5.7W (Alüminyum) ürünü de dikkate değer bir sepet indirimiyle geliyor. Philips Hue Argenta 3’lü Spot Armatür, 16 milyon renk seçeneğiyle oturma odası ve yatak odası gibi mekanlar için mükemmel bir aydınlatma çözümü sunuyor. Bluetooth uygulaması sayesinde 10 adede kadar ışığı kolayca kontrol edebilir, sıcak-soğuk beyaz ışık ayarlarıyla doğru atmosferi oluşturabilirsiniz. Ayrıca, Hue Bridge ile tüm akıllı ışık özelliklerine erişim sağlayabilirsiniz. Yüksek enerji verimliliği ve uzun ömürlü LED ampuller ile donatılmış olan bu armatür, hem şık tasarımı hem de kullanışlı özellikleriyle evinizdeki aydınlatma deneyimini bir üst seviyeye taşıyor.

Yukarıda listelediğimiz ürünlerin dışında, kampanya kapsamında farklı birçok Philips Hue ürününde dikkat çekici indirimler var. Buradaki kampanya sayfasına göz atmanızı tavsiye ederiz.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER