Eğlence

İlhamını Origami’den alan Paper Trail’in çıkış tarihi belli oldu

paper trail

Etrafınızdaki dünyayı katlamanıza olanak tanıyan Paper Trail oyunu, birçok gecikmenin ardından nihayet oyuncularla buluşuyor. Oyunun 21 Mayıs itibarıyla dağıtıma çıkacağı açıklandı.

İngiltere merkezli Newfangled Games tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan oyun; zanaattan ilham alan sanatı, yeni yolları birbirine bağlamak ve bulmacaları çözmek için ortamınızı katlamanıza ve bükmenize olanak tanıyan benzersiz bir katlama mekaniğiyle birleştiriyor.

Oyunun Steam‘deki tanım sayfasında şu ifadeler yer alıyor: “Paper Trail’i çözmeye çalışırken, bükerek, döndürerek, döndürerek, bükerek dünyanızın dokusunu değiştirin.”

Oyunun sanat tarzı, katlama mekaniğiyle eşleşiyor ve baskı resim ve sulu boya gibi düz estetik tarzlardan ilham alıyor. Oyuncular oyunu 18 yaşında, astrofizikçi olmayı amaçlayan ve saçmasapan ebeveynleri olan ve bilimsel araştırma konusundaki mesleğini sürdürmek için üniversiteye giden Paige olarak oynuyor.

Newfangled Games, Paper Trail’i kavraması kolay ama ustalaşması zor olarak tanımlıyor. Siz de daha sonraki seviyelere ulaştığınızda oyunun yoğunluğu ve karmaşıklığı arttığında beyninizi nasıl zorlayabileceğini hayal edebilirsiniz.

Paper Trail ön siparişe çıktı

Paper Trail, 21 Mayıs’ta PC’de, konsollarda (PS5/PS4, Xbox Series X/S, Xbox One ve Switch) ve Netflix mobil uygulamasında (iOS ve Android) satışa sunulacak. PC sahipleri şimdiden Steam üzerinde oyunu sipariş edebiliyor.

İLGİLİ HABERLER