DosyaManşetler

Oppo’nun satış sonrası hizmetlerini ve İstanbul Merkez Servis noktasını yakından tanıyalım

oppo istanbul merkez servis

Oppo, 2024 yılı itibarıyla AGM Teknoloji ile stratejik bir iş ortaklığı kurdu. Bu işbirliği çerçevesinde, Oppo telefonlarının Türkiye’deki üretimi ve satış sonrası hizmetleri AGM Teknoloji tarafından gerçekleştiriliyor. Yeni dönemde Oppo, İstanbul’daki Merkez Servis noktasında kapsamlı bakım ve onarım hizmetleri sunmaya başladı. Ayrıca, Türkiye’nin yedi farklı şehrinde de anlaşmalı servis noktaları bulunuyor. İstanbul’daki Merkez Servis noktasını ziyaret ettik ve Oppo’nun satış sonrası sunduğu kapsamlı destek ve hizmetler hakkında detaylı bilgiler aldık. Hazırladığımız videoda ise, AGM Teknoloji Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Değer Gargılı’dan ayrıntılı bilgiler aldık.

Oppo’nun Türkiye’deki kapsamlı bakım ve onarım hizmetleri

Oppo, Türkiye’deki müşterilerine sunduğu kapsamlı bakım ve onarım hizmetlerinde İstanbul Merkez Servisi başrolde bulunuyor. Oppo, İstanbul’da bulunan Merkez Servis noktasında kapsamlı bakım ve onarım hizmeti sunuyor. Burada 20 kişilik teknisyen kadrosu, kargo kayıt elemanları, resepsiyon hizmeti, yedek parça ve çağrı merkezi yönetim ekibi yer alıyor. İstanbul’daki müşterilerin yanı sıra, Türkiye’nin dört bir yanındaki müşteriler de ürünlerini bakım ve onarım için bu merkeze kargo yoluyla iletebiliyor.

Öte yandan Oppo, Oppo, Türkiye genelinde 7 farklı şehirde bulunan anlaşmalı servis noktaları aracılığıyla müşterilere hizmet sunuyor. Müşteriler, tercih ettikleri durumlarda ve yakınlıklarına göre bu farklı şehirlerdeki anlaşmalı servis noktalarından da hizmet alabilirler.

Öte yandan Oppo, müşterilere 24/7 çalışan çağrı merkezi aracılığıyla destek sağlıyor. 08503901955 numaralı hattı arayan müşteriler resmi tatiller hariç, pazartesiden pazara haftanın 7 günü, 09.00-18.00 saatleri arasında hizmet alabiliyor. Ayrıca çevrim içi destek de müşterilere sunulmaktadır.

Oppo müşterilerine 2 yıl garanti

Oppo müşterilerine 2 yıl garanti süresi sunmaktadır. Bu garanti dahilinde bakım, onarım ve parça değişimleri ücretsiz yapılabiliyor. Müşteriler, garanti içinde veya dışında olsalar da yedek parça değişim ihtiyaçlarını karşılayabilirler. Ürünlerin onarımı için hızlı çözümler ve iletişim desteği sağlanır. Oppo’nun destek web sitesinde, garanti dışı ürünler için parça fiyatları, ürün bazında listeleniyor. Böylelikle müşteriler, daha servis noktasına gelmeden ne kadar maliyetle karşılaşabileceklerini görebiliyorlar.

oppo istanbul merkez servis

İstanbul’daki Merkez Servis için Oppo Destek web sitesi üzerinden randevu alınabiliyor. Oppo, Merkez Servis için bakım ve onarıma gelen cihazların işleminin genellikle bir saat içerisinde tamamlandığının altını çiziyor. Bu zaman zarfında dışarı çıkıp başka işlerinizi hâlledebilirsiniz. Eğer servise gelen cihazın bir parçasının dışarıdan temin edilmesi gerekiyorsa, bu durumda müşterilerin iletişiminin kesintiye uğramaması için ikame cihaz da temin ediliyor. Bununla birlikte, Oppo İstanbul Merkez Servis, videoda da görülebileceği gibi, zengin bir yedek parça deposuna sahip. Bu da onarıma gelen cihazlarının işlemlerinin bir saat içinde bitmesine büyük katkısı oluyor.

Merkez Servis’ten randevu alan bir kişi için tüm hazırlıklar önceden yapılıyor. Bu durum, bir saatlik hedeflenen tamir süresine ulaşılmasına büyük katkı sağlıyor. Videoda göreceğiniz Oppo servis noktasının düzeni ve çalışanların titizliği de, bir saatlik hızlı hizmetin önemli unsurları arasında yer alıyor.

Eğer İstanbul’da değilseniz, yine internet üzerinden randevu alarak cihazınızı İstanbul Merkez Servis noktasına gönderebilirsiniz. Anlaşmalı kargo firması aracılığıyla cihazınızın taşıması ücretsiz yapılıyor. Cihazınız Merkez Servis’e geldiğinde, yüksek çözünürlüklü kamera tarafından kontrolü yapılıyor, cihazın doğruluğu ve bütünlüğü kontrol ediliyor. Böylelikle ileride cihazla ilgili olarak oluşabilecek olumsuz durumların da en baştan önüne geçiliyor.

Oppo Destek web sitesi yazılım güncellemeleri için de önemli bir kaynak

Oppo Destek web sitesi, yukarıda belirttiğimiz online randevu, servis noktalarını görme, çağrı hattına erişim bilgileri ve parça fiyat listeleri dışında yazılım güncellemeleri için de yardımcı oluyor.

oppo türkiye merkez servis

Cihazınızın yazılım güncellemelerini nasıl yapacağınız konusunda web sitesi kapsamlı bir rehber sunuyor. Zaten kablosuz bağlantı üzerinden güncelleme imkanı mevcut. Bununla birlikte web sitesi üzerinden güncellemeleri indirip cihazınıza kurma şansına da sahipsiniz. Özellikle cihazınızın kablosuz ağa erişemediği durumlarda web sitesinden sunulan güncelleme dosyalarından yararlanabilirsiniz.

Aslında Oppo Destek web sitesi, barındırdığı birçok makale ve rehberle, cihazınızda karşılaşabileceğiniz muhtemel sorunların çözümünü İstanbul Merkez Servis noktasına veya anlaşmalı diğer noktalara müracaat etmeden veya cihazınızı getirmeden yerine getirmenizi sağlıyor. Servise verdiğiniz cihazınızın onarım durumunu da cihazın IMEI bilgilerini girerek yapmanız mümkün oluyor.

Oppo İstanbul Merkez Servis kaptanlığında kapsamlı satış sonrası hizmet ve destek

Oppo, Türkiye’deki müşterilerine sunduğu kapsamlı bakım ve onarım hizmetlerinde İstanbul Merkez Servisi’ni önemli bir merkez olarak konumlandırıyor. İstanbul’daki Merkez Servis, 20 kişilik teknisyen kadrosu, kargo kayıt elemanları, resepsiyon hizmeti, yedek parça ve çağrı merkezi yönetim ekibi ile dikkat çekiyor. Türkiye’nin dört bir yanındaki müşteriler de ürünlerini bu merkeze kargo yoluyla gönderebiliyor ve kapsamlı hizmetlerden yararlanabiliyor. Ayrıca, Türkiye genelinde yedi farklı şehirde bulunan anlaşmalı servis noktaları sayesinde müşteriler, bulundukları şehre göre hizmet alabiliyor.

Oppo, 24/7 çalışan çağrı merkezi ve çevrim içi destek ile müşterilerine her zaman yardımcı oluyor. 08503901955 numaralı hattı arayan müşteriler, resmi tatiller hariç haftanın yedi günü hizmet alabiliyor. Şirket, müşterilerine iki yıl garanti süresi sunarak, bakım, onarım ve parça değişimlerini ücretsiz gerçekleştiriyor. İstanbul’daki Merkez Servis noktasına randevu alınarak gelen cihazların bakımı genellikle bir saat içinde tamamlanıyor. Ayrıca, cihazın parçasının dışarıdan temin edilmesi gerektiğinde, müşterilerin iletişiminin kesintiye uğramaması için ikame cihaz temin ediliyor.

Oppo, Türkiye’deki müşterilerine sunduğu kapsamlı bakım ve onarım hizmetleri ile müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı hedefliyor. İstanbul’daki Merkez Servis noktası ve Türkiye genelindeki anlaşmalı servis noktaları ile geniş bir hizmet ağı sunan Oppo, 24/7 çalışan çağrı merkezi ve çevrim içi destek hizmetleri ile müşterilerine her zaman yardımcı oluyor. İki yıl garanti süresi ve hızlı onarım hizmetleri ile Oppo, müşterilerine güvenilir ve kaliteli bir hizmet deneyimi sağlıyor.

BİLGİLENDİRME

Dosya haberi ve video Oppo Türkiye desteğiyle yayımlanmıştır.

İLGİLİ HABERLER